• 40% af det danske FCI TEAM er igen dette år fra Kennel Jabina
  DKK' IPO 3 DM er overstået med en suveræn vinder, nemlig Karina Annesen med I'ro, en helt fantastisk hund - kæmpe tillykke og respekt herfra.
  Kennel Jabina har igen i år 2 hunde på det danske landshold, nemlig Thomas Kaiser Madsen med Jabina Adax som blev en flot nr. 3, samt Brian Rohde Jørgensen med sin unge hund Jabina Uzo.
  Selve arrangementet, tja det har i den grad plads til forbedringer på samtlige parameter.
  Dommerne på banen dømte på en måde, som gjorde det muligt for tilskuer og deltagere at se en rød tråd i bedømmelserne. Figuranterne var ligeledes super gode....

   

 • DM 2017 er nu vel overstået - og det med et meget overbevisende resultat.
  Læs mere - klik her...
   

 • Den 3. og sidste DM/VM udtagelsen er nu veloverstået og tid til at gøre status inden det store slag skal slås til DM for Schæferhunde i Svogerslev om ca. 3 uger. 
  Samtlige udtagelser er vundet af Jabina hunde / vores træningsteam. 
  Kæmpe tillykke til Martin Lid Jørgensen med Jabina Anton og Thomas Jørgensen med Jabina Liara, som har gjort dette kunststykke muligt..

  16 Jabina hunde er dermed udtaget til Danmarksmesterskabet stort tillykke med udtagelsen til :
  Thomas Jørgensen med Jabina Liara
  Martin Lid Jørgensen med Jabina Anton 
  Hans Henrik Johansen med Jabina Dixon
  Lars Engdahl med Jabina Raul 
  Dorthe Stilling med Jabina Aica
  Allan Stub Pedersen med Jabina Rumle
  Allan Maindal med Jabina Amon
  Heidi Nielsen Jabina Rooney 
  Peter Maltha Larsen med Jabina Buster
  Thomas Kaiser Madsen med Jabina Adax
  Steen Torgersen Pedersen med Jabina Izaz
  Jørgen Norre med Jabina Zygo
  Jytte Kurtzmann Olesen med Jabina Quincy J.
  Lars Ole Klejs med Jabina Xeon
  John Jabina med Jabina Kiwi
  John Jabina med Jabina Aura

  VM listen ser pt. således ud : 
  Thomas Jørgensen med Jabina Liara 2 point
  Benny Jensen med C-you v Spektefeld 5 point
  Vibeke Mølgaard med Alonso 6 point
  John Jabina med Jabina Aura 7 point
  Hans Henrik Johansen med Jabina Dixon 12 point
  John Jabina med Jabina Kiwi 13 point
  Lars Engdahl med Jabina Raul 14 point
  Jan Rasmussen med Aslan v.d. Swatten Flagge 15 point
  Rikke Marstrand med Jen-Agers Ready 18 point
  John Rasmussen med Newton Skandinavika 24 point
  Steen Pedersen med Jabina Izaz 28 point
  Allan Maindal med Jabina Amon 35 point
  Peter Maltha Larsen med Jabina Buster 42 point

  Her gælder det som bekendt om at have mindst point... 
  8 af 13 hunde fra Kennel Jabina ...

   

 • Kæmpe tillykke til:
  Thomas Jacobsen med Jabina Uzi (Jabina Lava - Bolle Ja Na Ka) med det flotte Danmarksmesterskab DKK Beg. B DM, 99 point af 100 mulige.

  Mille Hansen med Jabina Asti (Jabina Aura - Jabina Zlatan ) med den flotte 8. plads med 96 point og pokalen for bedste yngste hund.
   

 • Sæsonens sidste DM/VM udtagelse er gennemført af Kreds 70 -
  til UG med kryds og slange. Min manglende ydmyghed, gør at jeg vil nævne lidt af resultaterne... 7 hunde fra vores kennel stillede til start.. 6 af dem endte i top 10. Bedste Han, Bedste Tæve, Bedste spor....................... Martin Lid Jørgensen med Jabina Anton, viste at denne gang var det Martin,der havde Anton i hånden, og ikke Anton der havde figurantens hånd i munden !! Når det lykkedes så ringer guldet til Martin. Stor respekt for at Martin kunne rejse sig oven på den kæmpe skuffelse ved DM/VM udt. i Roskilde... Jabina Aura havde nok mere tanker om kærlighed i hovedet end lyst til at gå lydighed. Alligevel lykkedes det igen for 3. udtagelse i træk at lave mere end 280 point så jeg er godt tilfreds.. Kærlighedsakten kunne hun dog ikke få ud af hovedet - så både lørdag og søndag eftermiddag blev hun parret.... Denne info også givet til de Tanter som går meget op i vores opdræt ;) Hans Henrik Johansen med Jabina Dixon meldte sig ind i kampen om vm billetterne med et suverænt spor ( 99p) og en flot 4.plads. Henrik og Dixon bliver rigtig spændende at følge ved DM i Svogerslev.... Jabina Kiwi gik ligeledes et rigtig flot spor, fulgt op af pæn lydighed med en stor svipser.... Gr. C... ja, hvad skal man sige..... For mig at se blev hun ikke helt belønnet for sit tætte og meget opsøgende skærmarbejde... Hele 9 gange rundede hun skærmene - men der skal åbenbart mere til at imponere de gode dommere.... så det arbejder vi på frem til DM.... 
   Jabina Raul aka Tyren Ferdinand var kommet til Jylland, helt ude på græsmarken, - eller det var ihvertfald det indtryk Lars E fik ..... Dommeren ser ikke på græsning med milde øjne, ihvertfald ikke når der står sporarbejde på programmet. 
   Min personlige idol udi det at fremføre en hund i lydighed Dorthe Stilling viste igen, igen at det kan hun bare. Jabina Aica med Dorthe fik en flot 10. plads og kvalificerede sig til DM ... Allan Petersen med Jabina Rumle, havde vendt bilen mod Jylland, og det er ikke noget der sker så tit, når formålet er noget med hund... Dette blev belønnet med en rimelig sikker DM billet...Tak til alle jer gode hundeførere, som virkelig forstår at vise vores avl frem...
   

 • VM 2016
  VM er nu vel overstået - og resultatet gør at vi som kennel er meget stolte.
  Som den eneste kennel i verden har vi 2 hunde i top 20 - nemlig Jabina Zlatan, UniversalWeltSiegeren, som blev nr 15 og fik vm´s bedste spor. Samt en af konkurrencens yngste Jabina Liara med Thomas Jørgensen som fører, de blev nr 16.
  I år havde vi også glæden af Sanne Pedersen med Jabina Nala deltog - for Australien - også de viste at jabina hunde - i sær i gr C har noget at byde på :)
  Flere andre nationer er nu begyndt at nyde godt af vore linier, som eksempelvis Ukraineren Anna Kunichik med Kurt Zoterhof gjorde, iden Kurt er efter Jabina Trucker og Jabina Ursa. Brasilianeren Marcos Rangel Rocha e Coelho stillede også med en hund som var direkte efter Jabina Penelope.
  Vores gamle avlshan Mike vom Weinbergblick, som i 2014 og 2015 havde flest afkom med til vm kunne i år stille med 3 afkom.
   

 • Kvalifikationen til næste års WUSV
  blev i weekenden d. 29./30. okt. 2016 skudt i gang.

  DM/ VM udtagelsen blev på forbilledlig vis afholdt af kreds-14 Herning – alt var i orden og alle hjælpere var utrolig søde og imødekommende.

  Konkurrencen blev vundet af Thomas Jørgensen med Jabina Liara med hele 291 point, fordelt med 97-98-96.. hvilket også gjorde at de fik pokaler for konkurrencens bedst lydighed og bedste forsvarsarbejde... Kun pokalen for bedste Gr. A-spor lod de blive stående til opdrætteren, som opnåede 99 point med Jabina Aura..

  I top 5 kunne man ved DM/ VM udtagelsen finde ikke mindre end 3 hunde fra vores kennel. 
  I alt kvalificerede der sig 9 Jabina hunde til næste års DM - igen en understregning af at kennelen, tiltrækker nogle af de allerbedste hundefører...

  Her skal lyde en kæmpe tak for at så mange af Danmarks allerbedste hundeførere, igen og igen, vælger at købe hund hos os.

  Tak også til Melanie Mørk, som for Working-dog stod og videofilmede hele weekenden, trods vind og vejr... - Du er en stjerne...! Se resultater - klik her...

   

 • Kvalifikationen til næste års WUSV blev i weekenden skudt i gang.
  DM/ VM udtagelsen blev på forbilledligvis afholdt af kreds-59 Grindsted – alt var i orden og alle hjælpere var utrolig søde og imødekommende.
  Konkurrencen blev vundet af Thomas Jørgensen med Jabina Liara. En kun 25 mrd. gammel tæve, som vel må betegnes som noget af en himmelstormer.
  Thomas og Liara vandt i juni – endnu ikke fyldt 2 år – Danmarksmesterskabet i IPO 1 for alle racer – herefter fuldte en meget flot IPO 2 prøve og nu dette. En fantastisk flot start på en forhåbentlig stor hundesportslig karriere.
  I top 10 kunne man ved denne DM/ VM udtagelse finde ikke mindre end 6 hunde fra vores kennel.
  Ud af 26 hunde som kvalificerede sig til Schæferhundeklubben for Danmark´s IPO 3 Danmarksmesterskab i maj 2016 kommer de 10 af hundene fra vores kennel - og uden at jeg ligefrem gik matematisk, tror jeg nok at der er grund til at være super stolt over at vores kennel pt. står for knap 40% af hundene :)
  Her skal lyde en kæmpe tak for at så mange af Danmarks allerbedste hundeførere, igen og igen, vælger at købe hund hos os.

   

 • DKK´s IPO 3 DM 2015
  er vel overstået og igen i år var Jabina Penti så stabil i sit arbejde at han kunne forsvare titlen som Danmarksmester fra 2014.
  På en flot 2. plads kom Danmarksmesteren fra Schæferhundeklubben Jacob Christensen med Geo og i hælene på ham kom Danmarksmesteren fra Belgisk Hyrdehundeklub Jens Carlseng med Jenos´s Nathan.
  På en flot 9. plads kom Jabina Bosko med Peter G. Mortensen - de viste at erfaring er en god ting når man overtager en ældre hund. Flot at Peter kunne håndtere Bosko til en fornem 9. plads ud af 55 startende.
  På en 12. plads kom Jabina Diezel med Thorsten Kleven, der trods det at grebet nu var langt bedre end det tidligere har været ved konkurrencer, gled ned på 89 point i forsvarsarbejdet. Sporet var som altid i den høje ende og her landede ekvipagen på 95 point. I lydighed kunne man godt erkende at Diezel ikke helt lever op til sit navn - den hund har DAMP - og det koster til et mesterskab så lydigheden endte med 87 point... men stærkt trods sygdom at ende i toppen af dansk brugshundesport...
  Endnu en Jabina hund - nemlig Jabina Amon med Allan Maindal, viste at konstellationen erfaring og ung talentfuld hund, kan nå meget på kort tid. Endnu ikke fyldt 3 år har Amon formået at blive nr. 4 til en DM/VM udtagelse og nu nr. 14 til Danmarksmesterskaberne for samtlige brughunderacer - Flot...
  Heidi Nielsen med den super talentfulde hanhund Jabina Rooney - viste også at med en god potion flid og dygtighed kan resultater opnåes ganske hurtigt. Rooney har været nr 2 ved Danmarks bedste IPO 1 og for ganske nylig blev Heidi og Rooney nr 2 ved DM/VM udtagelsen i Odense. Ved dette danmarksmesterskab blev det endnu engang påvist hvor svært det kan være at få point og samtidig vise en kampstærk hund. Rooney fik i gr C 84 point med det var ihvertfald ikke pga manglende kampstyrke :) I Lydighed havde dommeren den spidse pen fremme, hvilket jo er helt ok til et DM, så er blev det til 92 point efter et meget driftigt og seværdigt program. Sporet blev ligeledes belønnet med 92 point - så alt i alt en flot flot prøve at dette forholdsvis nye par. Tillykke.
  Jytte Kurtzmann Olesen med Jabina Quincy J kunne også blande sig mellem de bedste denne weekend. Det blev til flotte 266 point fordelt med 93, 83 og 90. En hund der besnære ved sin kampstyrke og gode greb. Igen en ung hund med en erfaren hundefører der i den grad er på vej frem... De bliver spændende at følge.....
  Jabina Xon og Jabina Raul, klarede desværre ikke de vanskelige sporarealer men tilgengæld viste også disse Jabina hunde at det at være kampstærk er en del af den genetiske arv....
  Jabina Mensa fik desværre kort før DM konstateret skadet så Nellie måtte trække hende fra konkurrencen. Mensa indgår derfor ikke længere i vores avlsmateriale.
  Tak til alle jer dygtige hundeførere der på fornemmeste vis fremførte Jabina hunde....- Tak også til kennelens sponsor Olivers, som havde sørget for at vi alle kunne gå rundt i noget pænt tøj :)
   

 • IPO 3 DM/VM-udtagelse den 14.-15. marts 2015 i Kreds 9 - Odense
  Til dette veltilrettelagte - og gennemførte arrangement var der en del nye hunde og hundeførere at finde. Bedst af disse klarede Heidi Nielsen med Jabina Rooney sig, idet denne ekvipage på flotteste vis blev en flot nr. 2 i deres første optræden i en DM/VM udtagelse - Super Flot - stort tillykke!
  Nå, ja, det blev slået af en meget gammel kending og for Danmark noget helt helt nyt - nemlig, en brugprøvedommer vinder en udtagelse - kæmpe respekt for Per S. Nielsen med en super lækker tæve Cartagena Delta.
  På en flot 4. plads så vi igen at erfaring er en god ting i denne sport idet Allan Maindal med sin nye unge stjerne Jabina Amon, fik hvad de kom efter nemlig: en 1/2 DM udt. samt VM point... Stort tillykke..
  Lidt længere nede i placeringsrækken så man ydereligere et par Jabina hunde - begge havde desværre lidt svært ved den fynske muld, så de må på den igen.
   

 • DM/VM udtagelsen i Hvidovre 25.& 26.okt. 2014
  Konkurrencen er nu vel overstået og Jabina Penti kunne åbenbart ikke tåle ikke at blive mindet om opgaven et par dage før konkurrencen så han hyggede sig gevaldigt i forsvarsarbejdet... dette gjorde at det blev til 90 point - og sammen med hans 99 point på sporet og 95 i lydighed, rakte dette til en fin 2. plads med 284 point.
  Thorsten Kleven og Jabina Diezel leverede igen en stabil indsats og med 98/87/91 besatte denne ekvipage 3. pladsen. Flot.
  Jabina Liva blev 11 dage før konkurrencen trukket med på træningsbanen og med bare 4 gange Gr C og lidt flere spor - gjorde hun det rigtig fint... Det blev til 97 på sporet, 88 i lydighed og 89 i gr. C - hvilket totalt blev til 274 og dermed en 1/2 kvalifikation til DM.
  Jabina Liva har ikke været på træningspladsen siden udtagelsen i Roskilde i april - derefter har hun haft et kuld hvalpe og jeg er derfor ekstra stolt af hendes præstation. At blive nr 4 til en DM/VM udtagelse og kun blive slået af 3 hjemvendte vm deltagere, er i min terminlogi super flot...
  Jacob Christiansen med Geo - var der heller ikke denne weekend, nogen der kunne rører - stort tillykke.
  Sidste deltagene Jabina hund var Bosko, som med sin ny ejer og fører, Peter Gammelgaard, skulle vise om denne ekvipage havde fundet tråden efter 5 måneders makkerskab. Det havde de så ikke :)
  Bosko er foreløbig en for stor mundfuld til Peter - men en super lækker hund, som Peter nok skal få til at lave point, når de har arbejdet lidt længer sammen ....
   

 • Tillykke til:
  Stort tillykke til Kirsten Nielsen med Jabina Fee som igen blev Danmarksmester i SPH 1
  med Jabina Fee.
   

 • DanmarksMesterskabet IPO 1
  Allerførst stort tillykke til arrangørerne - de havde virkelig formået at stable et rigtig flot arrangement på benene.
  Maja Fjellerad Hansen med Jabina Pisa - gjorde det suverænt godt og opnåede med 94-94-96 ialt 284 point en super flot 3.plads. Stort tillykke.
  Jytte Kurtzmann Olesen med Jabina Quincy lavede et superflot spor til 98 - Jytte mistede desværre orienteringen i lydighed så smed 8 point alene i fri ved fod - så selv om Quincy´s grp C var flot var det alligevel ikke en super dag for dette talentfulde par - men det er helt sikkert en ekvipage man kommer til at se mere til i fremtiden...
  Heidi Nielsen med Jabina Rooney havde ladet genstandene ligge på sporet - så der ligger de sikkert stadig og venter... Lydigheden og især grp C var super flot - så her er endnu en ekvipage som vi kan glæde os til at se i fremtiden .
  Gitte Schmidt med Jabina Ollie og Jørgen Norre med Jabina Zygo - havde desværre noget af en off-day - men det sker helt sikkert aldrig mere :)
  Stor tak til Olivers Petfood som havde sørget for at Kennel Jabina`s hundeførere kunne tage sig pæne ud på dagen www.olivers.dk
   

 • Schæferhundeklubbens IPO3 Danmarks Mesterskab 2014
  Rent organisatorisk var det vel det bedste DM i mange mange år – der var styr på alt, stemningen op til og under DM var rigtig god. Stor ros til BHR og i særdeleshed de 3 damer, Vivi Gilsager, Vibeke Mølgaard og Helen Kragh som har været hovedkræfterne bag dette helt igennem fortrinlige arrangement.
  Rent kennel mæssigt – gik det jo, trods alt, rimelig godt.
  Kennel Jabina var igen den kennel der var bedst repræsenteret med hele 7 af 37 tilmeldte hunde., heraf 3 i top 10.
  Kennel Jabina kan også i år bryste sig af at være den eneste kennel der er repræsenteret med 2 hunde på klubbens VM hold.
  John har op til dette års DM godt kunne mærke på Penti at han var ved at have fået nok af hundetræning – og måske endnu mere af John – så derfor får han nu en velfortjent pause efter han de sidste 2 måneder har deltaget i 3 konkurrencer – hvoraf han har vundet de 2 med henholdsvis 290 og 289 point. I alle 3 konkurrencer har han vist stor stabilitet i lydigheden, hvor han hver gang har lavet 97 point og dermed konkurrencernes bedste.
  Stor tak til alle i vores træningsteam for hjælp og support op til- og under DM 2014.
  Resultater - Klik her>>
   

 • Dansk Kennel Klubs IPO3 Danmarks Mesterskab 2014
  Var I år henlagt til Specialklubben for belgiske hyrdehunde I Dronninglund, Nordjylland.
  Et hundearrangement hvor alt var under fuldstændig kontrol fra organisationens side – et super flot arrangement.
  Jabina Penti blev Danmarksmester med 290 point og fik desuden igen i år pokalen for bedste lydighed og en billet til FCI Verdensmesterskabet, som foregår til september I Malmø, Sverige.
  Thorsten Kleven med Jabina Diezel blev en flot nr 10 – og kunne desværre ikke leve op til det flotte resultat fra 2013, hvor han blev nr 3 ved DM og nr 20 ved FCI VM.
  Susanne Kofoed med Jabina Hollie gik et superflot spor, der blev belønnet med 97 point og var dermed lige I hælene på den tidligere Danmarksmester Brian Rohde med Heart von der Flex som gik konkurrencens bedste spor til 98 point.
  Henrik Egemose og Jabina Gibson og Peter G. Mortensen deltog også I konkurrencen men kunne desværre ikke fuldfører af forskellige årsager ikke fuldfører.
   

 • DM/ VM udtagelse 5.-6. april 2014 i Roskilde
  Sæsonens sidste DM/VM udtagelse blev vundet af Thorsten Kleven med Jabina Diezel. Ikke nok med at de vandt – tog de også pokalen for bedste spor og bedste forsvarsarbejde – mens Peter G Mortensen med Jabina Fanta tog 2. Pladsen og pokalen for bedst lydighed.
  Ved konkurrencen lykkedes det også Susanne Kofoed med Jabina Hollie,Christiana Rønnebo med Jabina Liva og Henrik Egemose med Jabina Gibson at kvalificere sig til Schæferhundeklubbens Danmarksmesterskab
  Stort tillykke til alle!
  Foto: Jabina Diezel i luften.
   

 • DM/VM udtagelse marts 2014 I Kreds 2- Amager
  Amager udtagelsen blev vundet af John Jabina med Jabina Penti – I meget flot stil med 290 point af 300 mulige – årets højeste :)
  Årets Danmarksmester I Schæferhundeklubben Jacob Christiensen med Geo blev nr. 2 og på 3. Pladsen stod Thorsten Kleven med Jabina Diezel.
  For første gang prøvede jeg at stille en af vores nye avlstæver - Jabina Liva – og hun gjorde det flot – idet hun besatte 4. Pladsen og kvalificerede sig til DM 2014.

   

 • Jabina Penti - DSH-SPEZIAL 04/2013
   

   

   

   

   

   

  Presse-nyt - Læs mere her>>

  Jabina Penti
  IPO3
  HD: Normal, ED: Normal
  WUSV-VM 2013 - USA-Philadelphia:
  99, 88, 93, 280, SG 6.

   

 • Kennel Jabina 2013 / 2014
  Det er ved årsskiftet de fleste begynder at overveje deres liv, fremtid og muligheder. Måske ikke alene på grund af , at vi tager afsked med det gamle år og byder et nyt velkomment, men også fordi julen byder på et par fridage og et andet fokus end hverdagens slid.

  Nedgangen i antal stambogsføringer har ført til at vi alle, også vi såkaldte store opdrættere har kunne mærke, om end ikke nedgang, så i alle tilfælde en vis stagnation i antal af potentielle hvalpekøbere. Nye regler inden for stambogsføring har gjort det endnu lettere for lykkejægere at navigere inden for rammerne af reglerne og for potentielle hvalpekøbere er det blevet endnu sværere at finde ud af hvor der findes kvalitetshvalpe...

  Kennel Jabina har valgt stadig kun at avle på hunde som er avlskåret i Schæferhundeklubben, hunde som oftest har højeste brugsprøver og som er fundet sunde og raske samt besidder en mentalitet som ikke kun overholder Dansk Kennel Klubs og Schæferhundeklubben for Danmarks mindste krav, men derimod hunde som besidder så stort et hjerte, arbejdsglæde og sundhed at de alle vil kunne kvalificere sig til Danmarksmesterskaberne for Schæferhunde uden problemer.
  Disse krav er muligvis også grobunden til at vi igen i år 2013 har været helt fremme på verdensplan.

  Kennel Jabina har således som en af de kun 3 kenneler i verdenen kunne mønstre 3 deltager til WUSV Verdensmesterskabet i USA.
  Kennel Jabina havde den bedst placeret eget opdrættet og fremførte hund nemlig Jabina Penti - som blev placeret som nr 6.

  Vi havde igen i 2013 klart flest deltagere ved Schæferhundeklubbens Danmarksmesterskab.

  Når alt dette tælles sammen - så håber vi at nye såvel som tidligere hvalpekøbere forstår vigtigheden af at tage hund fra en kennel som ikke bare snakker om tidligere resultater - men år efter år præstere ikke bare nationalt men også interenationalt.
  Med dette sagt ønskes alle et rigtig godt Nytår med håb om et endnu bedre 2014.
   

 • Tillykke til:
  Stort tillykke til Jabina Retros ejer Erika Andersson med resultatet i IPO I, A98, B87, C96-total 281.

  Kæmpe tillykke til Tina Kastbjerg, som i weekenden yderst fortjent kvalificerede sig til Danmarksmesterskabet for Schæferhunde i 2014 ved til udtagelsen i Herning at lave 96-83-96 = 275 - at det samtidig var konkurrencens bedste Gr C gjorde vist ikke Tinas oplevelse mindre.

  Konkurrencens bedste lydighed blev leveret af Johs. Stie med Jabina Bosko.
  Per Olsen med Jabina Hjalte og Peter Gammelgaard med Jabina Fanta, fandt ud af der stadig er plads til forbedringer... men når det er sagt så er det helt sikkert ekvipager som vi kommer til at se til DM 2014.

 • WUSV Verdensmesterskaberne 2013 er nu godt overstået -
  - med et for Kennel Jabina et særdeles godt resultat!
  Kennel Jabina havde 3 deltager med, 5 var kvalificeret, men grundet de store afstande og økonomi, blev det bare til 3. (herudover var Peter Gammelgaard og Jabina Fanta reserve).
  John Jabina med Jabina Penti gik verdens 2. bedste spor og det lagde fundamentet til den senere flotte endelige placering som nr 6.
  Sporet så nemt ud, men græset var i lighed med det østrigske græs, ved sidste vm, lurvårgen, i hvert fald var der ikke mange der lavede fortrinlig. Jabina Penti endte med at score 99 ud af 100 point.

  I lydighed var der flere småfejl, men det største fejl var fremsendelsen, som jeg desværre ikke havde formået at indprente ordentlig på Penti, så den røg i ” tief Mangelhaft ” hvilket betyder at der vist nok ryger mindst 4 point….
  Efterfølgende kan jeg dog ”glæde” mig over at selv med 4 point mere, var jeg ikke avanceret i det samlede klassement.. Video klik her!

  I forsvarsarbejde, lavede Penti et rimeligt solidt arbejde. Der var helt sikkert ting som jeg havde været foruden, men når hele regnskabet skal gøres op så lavede han trods alt 93 og kun 10 andre af verdens bedste hunde formåede at lave mere i denne disciplin. Video klik her!

  Slut resultatet blev 280 og det er vi meget tilfredse med idet vores hemmelige mål inden USA turen var at slutte i TOP TEN.

  Thorsten Kleven med Jabina Diezel skulle ved dette verdensmesterskab ud i deres 2, internationale konkurrence, og forventningerne var høje efter at ekvipagen ved det nyligt overstået FCI VM i Tjekkiet havde opnået en flot 20. Plads og dermed 7. bedste schæferhund.
  Lad os sige det kort – det var ikke Diezel´s konkurrence eller som Thorsten selv erkendte, USA var lidt for stort til Diezel, de endte på en hæderfuld 50. plads lige midt i feltet.

  Jabina Orry, repræsenterede Mexico, sammen med sin ejer Gilberto Trevino Fuerte for 3. år i træk. Den nu godt 6 årige hanhund, havde op til konkurrencen været kraftigt plaget af skader, så det var mere eller mindre et under at Jabina Orry overhovedet kunne gennemfører VM med sin yderst sympatiske ejer – en rigtig stort sportsmand Gilberto.

  Resten af det danske hold klarede sig også fint – ja, faktisk så fint at holdet blev placeret som nr. 6 ud af 38 deltagende nationer.
  Herfra skal lyde en stor tak til hele holdet – det var en stor fornøjelse at være jeres holdleder.
   

 • Tillykke til:
  Kirsten Nielsen og Jabina Fee blev ved det nyligt afholdte EM for sporhunde en meget flot nr 4 - stort tillykke!

  DM/VM udt. i Hvidovre:
  Tillykke til:
  Peter G. Mortensen med Jabina Fanta.
  Thorsten Kleven med Jabina Diezel.
  Begge kvalificerede sig direkte til DM 2014.

   

 • Danmarkmesterskaberne 2013 i Schæferhundeklubben er vel overstået :)
  Med endnu en 2. plads og dermed VM billet - fik Jabina Penti og jeg hvad vi kom efter ..
  Peter G Mortensen og Jabina Fanta fik en 6. plads og er dermed samlet 1. res. til vm holdet.
  Thorsten Kleven og Jabina Diezel fik en flot 9. plads og sikrede sig dermed endnu en vm plads.
  Henrik Egemose med Jabina Gibson fik en hæderfuld 17. plads.
   

 • FCI IPO 3 VM 2013
  Thorsten Kleven med Jabina Diezel fik som bedste dansker ved IPO 3 VM vist at Diezel ikke kun i Danmark men også internationalt kan præstere noget flot hundearbejde.
  Det blev til en meget flot 20. plads ud af 126 startende - Stort tillykke..

   

 • Kennel jabina har indkøbt en ny spændende avlstæve.
   
  Cimba vom schwarzen Abt

  WT: 11.04.2009,  SZ 2235507
  AK, SchH1, HD: Fast normal, ED: Normal


   

  Læs mere her >>

   

 • DKK's IPO 3 DM 2013
  Skuffelsen over ikke at være blandt de 5 som skal repræsentere Danmark ved FCI WorldChampionship har de sidste dage siddet lidt i kroppen - men når det er sagt så glæder det mit opdrætterhjerte at der var andre der kunne tage over og som kennelens nye spydspids viste Thorsten Kleven med Jabina Diezel at det ikke var nogen tilfældighed at denne ekvipage ved de sidste 2 optrædender ved Schæferhundeklubbens DM/VM udtagelser har været på skammelen med hhv en 3. og 1. plads .
  Ved dette arrangement viste ekvipagen at selv " dampbarnet " Diezel har opnået stabilitet og dette rakte denne weekend til en flot flot 3.plads. Stort tillykke.
  Jabina Penti og jeg - lavede desværre for mange fejl til at vi kunne blande os i toppen - så vi måtte " nøjes " med en 6.plads samt pokalen for Danmarks bedste Lydighed - tak til Kennel Jenos for den flotte pokal..
  Jabina Fanta og Peter Gammelgård - havde en weekend hvor Fanta tog lidt for meget styring - især i gr C - så det blev til en placering lidt ned i rækken - men nu sætter teamet alle sejl til ifm Schæfer DM i starten af Maj...
  Susanne Kofoed og Jabina Holly viste at det havde sin berettigelse at de nu tilmeldte sig IPO 3 DM - med weekendens bedste spor og en samlet placering midt i feldet var dette en rigtig flot debut - stort tillykke.
  Schæferhundeklubbens højest dekoreret medlem Herr Henrik Egemose viste endnu engang at han og Jabina Gibson kan klarer sig fint i feltet af Danmarks bedste brugshunde - weekendens 2. bedste spor blev det til - og en placering lige i hælene på Susanne....
  Sidst men absolut ikke mindst skal nævnes at Johannes Stie optrådte kortvarigt på banen - men desværre havde han noget med venstre arm - som han valgte at blive hjemme og pleje om søndagen :) - Vi ønsker ham naturligvis rigtig god bedring.....
  Mine træningsmakkere gjorde det også rigtigt godt i weekenden - Allan Maindal og Chade Vega blev en flot Vicesiegerin :) og Morten Hansen med Degns Mille leverede weekendes højeste Gr C......
  Bedst af alle var Brian Rohde som med sin Nederholms Heart Von Der Flex der blev en flot Danmarksmester - Kæmpe Tillykke

   

 • Vores VM tæve Grit von der Döllenwiese forventes inden for de næste par uger at blive parret med: Kommer snart...
  Stort tillykke til Christina Rønnebo med Jabina Liva, som bestod en meget flot IPO 1 prøve i fremmed kreds - imponerende kampstærk tæve med drifter langt ud over det normale - så flot flot hundefører arbejde...
  Søsterne Jabina Lucca og Jabina Lotus har også aflagt deres IPO 1 med SG - disse to tæver kan evt. lånes ud til HF der har mod og gerne erfaring med konkurrencelivet.
   

 • Tillykke til
  Lars Engdal med Jabina In born champ med flot bestået BHP 1 (98/90/93) 281 point.
  Maja Hansen & Jabina Pisa med bestået B prøve 90 point.
  Henrik Svendsen med Jabina Nolan med bestået FP Prøve.
  Allan Madsen med Jabina Rolan med bestået FP prøve.
  Steen Pedersen med Jabina Gamma som i oktober bestod deres IPO 3 prøve med
  94-90-92 = 276 point.
  Tillykke til Gitti Schmidt og Jabina Olly med deres Færdselsprøve - med ros fra dommeren :)
   

 • Ved DM/VM udtagelsen i Kreds 30 Greve gjorde Kennel Jabina rent bord :)
  Thorsten Kleven med Jabina Diezel blev er suveræn vinder af weekendens udtagelse med
  94-93-90 = 277 point og indtager dermed en rigtig flot 2. plads på Schæferhundeklubbens VM 2013 rangliste - Stort tillykke!
  Johannes Stie med Jabina Bosko blev en flot nr. 2 med 95-96-86 = 276 point - og dermed igen kvalificeret til Schæferhundeklubbens DM 2013.
  John Jabina med Jabina Penti blev nr. 3 med 94-90-92 = 276 point og dermed kvalificeret til Schæferhundeklubbens DM 2013.
  Yderligere fik Johannes pokalen for bedste spor og lydighed - og Peter G Mortensen fik fortjent pokalen for bedste Gr. C - forsvarsarbejde - en rigtig dejlig dag for Kennel Jabina - tak!
   

 • Tillykke til:
  Torben Sandal Petersen med Jabina Vigga som deltog med den olympiske ånd in mente ved Danmarks bedste begynder B.
  Richard Näslund med Jabina Rex som i Sverige opnået 286 point i IPO 3 - super flot gået!

   

 • Tillykke til:
  Gerd-May fra Norge som sammen med Jabina Utilla (Maya) har fået deres 3. certifikat og dermed er Norsk Brugschampion.

  Reine Holm med Jabina Oswald blev nr. 2 ved FCI Sporhunde verdensmesterskab - Klik>>

  Kirsten Nielsen med Jabina Fee har igen igen vundet en SPH udtagelse - stort tillykke!

  Henrik Egemose har med Jabina Gibson kvalificeret sig til BHP 3 DM - stort tillykke!

  Tina Kastbjerg med Jabina Hristo har bestået deres BHP 3 med fortrinlig i gr. C, og er nu klar til forårets DM/VM udtagelser- stort tillykke! Fotos >>
   

 • DKK`s IPO 3 Danmarksmesterskab 2012
  Med en rimelig sikker 2. plads beviste Kennel Jabina igen at vi har øje for avlstæver - og at vi som nogle af de få tør at stille disse til konkurrencer.
  Der er jo altid en risiko forbundet med at stille sine avlstæver til konkurrencer - idet alt bliver stillet offenligt til skue - således at alle kan se både de gode -og de mindre gode sider ved tæverne.
  Vigtigt er det bare at tænke på at der for at nå topresultater med især tæver - kræves en stor potion fingerspitzgefüll fra føreren og stor belastbarhed hos den enkelte tæve....
  Mange skriver at deres tæve er så og så stærk og belastbar - men meget få viser det - og det er der helt sikkert en grund til ::))
  John Jabina blev til årets DM som nævnt nr 2 med den nye avlstæve Grit von der Döllenwiese ialt opnåede parret 288 point - et godt stykke fra den senere suveræne vinder Martine Lafrenz med Malinois Vandalen`s Iroc som opnåede 294 point.
  Peter G Mortensen med Jabina Fanta blev en superflot nr 3 med 287 point - igen et meget smukt resultat af Peter og Fanta..
  Peter og John er med deres tæver dermed på DKK`s FCI VM HOLD :)
  Johannes Stie med Jabina Bosko lå længe til at kunne gøre sig i toppen men med en totalt mistet rundering blev det desværre ikke denne gang - denne unge han med sin top professionelle fører - skulle vise at deres fælles kvaliteter var nok til en podieplads. Vi er dog sikre på at dette team i næste sæson kommer til at præge toppen i dansk brugshundesport. Det blev med 97/97/87 = 280 til en flot 7. plads.
  Thorsten Kleven fik vist at han og Jabina Diezel er på rette vej og med 278 point rakte dette til en fornem 11. plads
  Henrik Egemose og Jabina Gibson klarede sig også ganske pænt og opnåede med 275 point en flot 14.plads...
  Vores indlånte avlstæve " Degns Mille " med Morten Hansen havde et par slemme øvelser hvor mange point gik tabt i lydighed - så dette par endte på en hæderfuld 20.plads!
  Se alle resultaterne - Klik her>>
   

 • Schæferhundeklubbens IPO 3 DM 2012 - den 4. - 6. maj i Silkeborg
  Endnu en " træls" 2. plads til kennel Jabina - men endnu engang fik Peter G Mortensen og Jabina Fanta sat en tyk streg under at dette par hører til den absolutte elite i dansk brugshundesport - med 285 point og en stensikker plads på Schæferhundeklubbens VM hold - rundede Peter den danske sæson af i flot flot stil.
  Hugo Skov med Macho - var der ingen der kunne true og dette par blev en fortjent Danmarksmester.
  På 5. pladsen kom john jabina med Jabina Grit - nå, nej Grit ... og kunne med denne placering også sikre sig en fortjent plads på Schæferhundeklubbens VM hold ...
  Thorsten Kleven med Jabina Diezel fik endnu engang bevist at de er på rette vej - og med lidt held så er de et godt bud på en plads på næste års vm hold.... pøj pøj
  Lars Lentz med Jabina Gustav havde taget sig en lille pause - og undladt at stille ved DKK IPO 3 DM i håb om at de havde fået rettet nogle småting - Det havde de så ikk .... Gustav lavde en enkelt stor fejl i sit lydighedsprogram og Lars en endnu større - dette gjorde at dette par trods weekends bedste spor ( 100 point ) ikke opnåede sæsonens mål nemlig vm holdet - Vi ønsker dem held og lykke i den kommende sæson...
  Tina Kastbjerg med Jabina Hristo også kaldet Balkan kom på imponerende vis og demonstrede at trods det hunden endnu ikke er fyldt 3 år og med afstand DM`s yngste hund - ja, så var de helt sikkert et friskt pust til DM og der ligge helt sikkert mange flotte placeringer og venter dette par....
  Nellie H Sørensen med Jabina Boogie fik med et flot stykke lydighedsarbejde vist at denne ekvipage vil blive savnet - såfremt Nellie holder ord og indstiller konkurrence karrieren med Jabina Boogie.....
  Henrik Egemose fik igen igen vist at denne kombination holder niveau og endnu engang fik Egemose vist at selv om man er folkepensionist, pensioneret æresbrugsdommer og æresmedlem i Schæferhundeklubben - så er dette ikke nogen hindring for at man forstår at fremføre hund på højeste niveau... stort tillykke.
  Bo Bryde Nielsen med den svære Jabina Chuck var igen iår udtaget til DM - Chuck er dog ikke noget udpræget konkurrencehund og tog sig ihvertfald nogle friheder nu da han endlige var kommet til fastlandet - dette gjorde at Bo nok glædede sig ekstra meget til igen at opretholde lov og orden på Solskindsøen :)
  Johannes Stie med Jabina Bosko måtte desværre lide den tort at blive diskvalificeret da Bosko valgte at blive hængende i figurantens ærme trods flere - til tider hysteriske - råb fra Johannes om at slippe.....
  Dommerne på banen kunne man skrive rigtig meget om - men belært at tidligere så vælger jeg ikke at gøre dette...... Tak for et godt DM arrangement Silkeborg!
  Se alle resultaterne - Klik her>>

   

 • IPO 3 DM 2012
  DM/ VM Udtagelsen i Roskilde.

  Sæsonens sidste og så absolutte mest velorganiserede DM/VM udtagelse er netop overstået, og med et særdeles godt resultat set med kennel Jabina øjne.
  John Jabina blev nr. 2 med 283 point og bedste spor - Nellie Sørensen viste at hun og Jabina Boogie ikke meldte sig ind i kampen for sjov ved Tølløses udtagelse - Her i Roskilde blev det til en flot 3. pl. med 280 point - og dermed også en fortjent placering på Danmarks VM liste.
  Lars Lentz med Jabina Gustav endte på en flot 7. pl. med 275 og er dermed også med i VM opløbet.
  Henrik Egemose med Jabina Gibson viste at det ikke var en enlig svale at de kvalificerede sig til DM i første forsøg - i Roskilde gentog de bedriften - begge gange med VM point til følge, imponerende!
  En gammel kending med en ny spændende hund - nemlig Tina Kastbjerg med Jabina Hristo - viste at de stadig kan det der med at fremføre hund - Tina og Hristo formåede i første forsøg at kvalificere sig til DM - Stort tillykke!

  Årets DM - en deltagerliste med over 20% af hundene fra Kennel jabina
  Sæsonens DM/VM udtagelser er over og vi kan med stolthed konstatere at kennel Jabina igen har markeret sig som som den alt dominerende kennel i Danmark - med 8 hunde samt bonus hunden Grit von der Döllenwiese har vi 400% flere hunde med til DM end de næstbedste kenneler i DK - vi står som opdrætter af mere en 20% af de kvalificerede hunde til DM! Stor tak til de dygtige hundefører uden jer havde denne dominans ikke været mulig.
   

 • Tillykke til:
  Kirsten Nielsen med Jabina Fee har igen igen vundet en SPH udtagelse - stort tillykke!
  Henrik Egemose har med Jabina Gustav kvalificeret sig til BHP 3 DM - stort tillykke!
  Tina Kastbjerg med Jabina Hristo har bestået deres BHP 3 med fortrinlig i gr. C, og er nu klar til forårets DM/VM udtagelser- stort tillykke!
   

 • Tillykke til:
  Per Olsen med Jabina Hjalte har bestået deres BHP 1 - stort tillykke!
  Tina Kastbjerg med Jabina  Hristo har bestået deres BHP 2 - stort tillykke!
  Tina Svanbjerg har med Jabina Penti bestået deres BHP 2 - stort tillykke! 
  Susanne Kofoed med Jabina Hollie har bestået deres BHP 2 og 3 - stort tillykke!
  Jan Verner Nielsen med Jabina Phenris har bestået Polities Mentaltest – stort tillykke!
  Jabina Gundel har bestået sin BHP 1 og dermed har hele kuldet en BHP-prøve!
  Henrik Egemose med Jabina Gibson er blevet kreds mester i BHP 3 – stort tillykke!
  Lea Angel er med Jabina Anubis ligeledes blevet kredsmester - i kreds 30, Greve.
   

 • Tølløse-pokalen 2011
  Endnu en dejlig og mindeværdig weekend er godt overstået. Kennel Jabina fik igen vist at vi kan lave hunde som i de dygtige hænder kan lave top-præstationer.

  Lars Lentz og Jabina Gustav fik vist at når de rammer dagen, så er det mere end almindeligt svært for andre at være med :-) - med et frisøg på 98 point – en lydighed til 94 – sluttende med et imponerende gruppe C til 97, var der da heller ikke nogen tvivl om at denne ekvipage var weekendens bedste - Stort tillykke!

  Lige i hælene på Lars kom Herr Altenhof – alias Peter Gammelgård Mortensen – som med sin Jabina Fanta, viste at Kennel Jabina, igen har produceret en tæve som kan være med helt fremme. Stor tak til Peter som fremførte Fanta på fantastisk vis, særlig deres lydighedsarbejde var besnærende at følge, der er virkelig grund til at holde øje med denne ekvipage i de kommende år. Parret endte med pointene 96-97-95 = 287 point.

  Lidt længere nede af resultatlisten fandt vi Nellie Sørensen med Jabina Boogie, som også opnåede et rigtig flot resultat – nemlig 97-91-93 = 281 og dermed en overbevisende DM kvalifikation med VM point.

  Ligeledes lykkedes det årets Danmarksmester i IPO 1 Thorsten Kleven med Jabina Diezel, at kvalificere sig til BHP 3 DM i første forsøg. At kvalificere en hund med så meget energi og drifts potentiale kræver en rigtig dygtig hundefører, også denne ekvipage har potentiale til at komme endnu længere. Held og lykke med det!

  Anne-Dorte Bryde Nielsen , Claus Andersson og Heidi Nielsen havde nogle slemme smuttere på dagen og må på den til foråret. :-)
   

 • Tillykke til:
  Jan Verner Nielsen med Jabina Phenris har bestået Polities Mentaltest – stort tillykke!
  Jabina Gundel har bestået sin BHP 1 og dermed har hele kuldet en BHP-prøve!
  Henrik Egemose med Jabina Gibson er blevet kreds mester i BHP 3 – stort tillykke!
  Lea Angel er med Jabina Anubis ligeledes blevet kredsmester - i kreds 30, Greve.
   

 • Tillykke til:
  Gerd May har med Jabina Utilla - på to uger opnået Certifikat på norske cacit konkurrencer - stort tillykke.
  Thorsten Kleven med Jabina Diezel har bestået sin BHP 3 prøve med 99/98/99 ialt 296 point - Kæmpe tillykke!
  Henrik Egemose med Jabina Gibson har bestået sin BHP 2 prøve med 99/92/96 ialt 287 point - stort tillykke!
  Susanne Kvolbæk med Jabina Hollie har bestået deres BHP 1 med 99/82/89 ialt 270 point - super flot!
  Steen Pedersen med Jabina Gamma har bestået deres IPO 2 - stort tillykke!
  Carsten Brandt med Jabina Lucca har bestået deres Færdselsprøve.
   

 • Tillykke til:
  Jan B. Frederiksen med Jabina Sofus (Gr 1 hund) blev flot nr. 3 ved Dansk Politihunde forenings Danmarksmesterskab for Krimminal hunde - stort tillykke!
  Morten Gregersen med Jabina Amigo blev flot nr. 8 ved Dansk Politihunde forenings Danmarksmesterskab for Krimminal hunde - stort tillykke!
   

 • Jabina Nyt:
  Mike er nu solgt til Brazil og står nu hos sin nye ejer Dr. med Vet.

  Kennel Jabina gør sig nu også godt inde hos politiet, så vidt vides er der nu 5 af vores hunde, som er godkendte GRP. 1 hunde!
   

 • Tillykke til:
  Jabina Utilla har i Norge med sin ejer Gerd Mey Solli bestået en flot BHP 3 prøve, og er nu klar til større udfordringer! De ønskes meget held og lykke!
   

 • BHP 3 DM 2011
  Kennel Jabina beviste igen i år, at de bedste tæver går i vores kennel - denne gang repræsenteret ved Jabina Yena som blev en flot nr. 2 og endvidere sikrede sig en VM billet til WUSV VM I Ukraine til okt. Schæferhundeklubbens VM hold består i år af
  50% Jabina hunde :)
   

 • Tillykke til:
  Thorsten Kleven med Jabina Diezel (Mike v Weinbergblick- Jabina Fritte) har den 30.4.2011 vundet Dansk Kennel Klubs Danmarksmesterskab for IPO 1 hunde - Stort tillykke!

  Tom Tommasen med Jabina Lauritz (Jabina Querry - Laguso Jola) blev placeret som en rigtig flot nummer 2 til Dansk Kennel Klubs Danmarksmesterskab for IPO 1 - også denne ekvipage fortjener et stort tillykke!
   

 • BHP 3 DM 2011
  I lighed med tidligere år er Kennel Jabina igen den kennel der kan mønstre flest ekvipager til DM 2011 - indtil videre har 9 ekvipager kvalificeret sig til Schæferhundeklubbens DM 2011 - stort tillykke til alle HF og deres hjælpere.
   

 • Tillykke til:
  Dorthe´s unghund Jabina Gitti har bestået sin 1er prøve med 100 / 96 / 98 = 294 point.
  Jabina Galathea har ligeledes fået sin prøve med 98 / 93 / 97 = 288 point.

  Gilberto Trevino (Mexico) med Jabina Orry har nu aflagt deres SchH 3 og er nu klar til udtagelsen i juni der gælder som endelig kvalifikation til VM i Ukraine.... Kæmpe tillykke!
   

 • DM/VM-udtagelse BHP3 den 5.-6. marts 2011 i Kreds 84 - Skovbo
  Igen en succesrig weekend for kennel Jabina. Endnu en gang blev der slået en tyk tyk streg under at Kennel Jabina har de absolut bedste avlstæver - er nogen i tvivl - så stil op og forsøg at slå os!
  Jabina Yena blev en sikker vinder med 281 point - 3 pl. blev besat af Erik Warberg med vores Jabina Otta - begge avlstæver i kennel Jabina. Det er nu 4. optræden af Jabina Otta og de 3 af gangene er det endt med en podieplads - 2. plads i DM/VM udtagelsen i Tølløse, 3.pl. ved IPO DM for alle racer 2010, og altså nu ved DM/VM udtagelsen i Skovbo....... - at det er sket med to forskellige handlere gør bare hundens præstation endnu mere unik.
  Yderligere blev 5.,6., og 7.pladsen også besat af hunde fra vores kennel - igen tæver - ja, faktisk var der 6 tæver blandt de 7 bedst placerede ved denne konkurrence!
   

 • Tillykke til:
  Nyt fra Mexico, hvor Jabina Ottas bror, Jabina Orry har lavet en superflot SchH 2 prøve med 98 i C - og er nu godt på vej mod 3èren og forhåbentligvis en plads på Mexico`s VM hold.... Stort tillykke til ejeren...!
   

 • Masters 2011 - den største " money match" i verdenen...
  Efter at jeg i 2008 havde den store glæde at blive nr. 2 i Masters 2008 - fik jeg igen i år en invitation til denne fantastiske konkurrence.
  Ikke nok med det, så fik jeg lov at invitere endnu en deltager - valget faldt her på Lars Lentz med Jabina Gustav. En ekvipage der har potentiale til at deltage ved VM flere år ud i fremtiden!
  Konkurrencen er en privat arrangeret - med store penge præmier til vinderne og bedste A, B og C.
  Yderligere har den privat arrangør i år fået en sponsor, som har gjort det muligt at vi alle får vore udgifter til deltagelsen dækket, - hvilket jo så absolut ikke gør konkurrencen mindre interessant :)
  Alle tophundene for de sidst par år er inviteret - og så er vi vist nogle få der der bare har fået et wildcard :)
  Dommerne er alle verdensmestre, og dømmer alle - alle grupper! Det skal blive skønt at blive bedømt af dommere med aktuel hundeførererfaring.
  Jeg er rigtig glad og stolt over endnu engang at være inviteret til denne konkurrence og vil under dennes forløb, på bedste vis forsøge at skrive en form for dagbog her på sitet.

  Læs mere om Masters 2011 - klik her>>
   

 • Tillykke til:
  Joachim Siesing har i Sverige fået Jabina Pascal kåret i klasse 1 – desuden har de aflagt IPO 2 med 98/89/98 – så forhåbentlig er Joachim og Pascal at finde til VM for Sverige i Ukraine 2011 :-)

  Lars Lentz fuldførte sin plan med Jabina Gustav og lavede i Herning kåringens bedste gr. C og blev ganske naturligt kåret i klasse 1 med beundringsværdigt mod og kampdrift.

  Hans Rasmussen med Jabina Uniq klarede også kåringen med bravur og blev kåret i
  klasse 2.

  Vibeke Mølgaard og Jabina Freddie blev igen højt placeret ved DM/VM udtagelsen i Brønderslev. Denne gang blev det til en flot 2. plads og igen med den imponerende point sum 288.
   

 • DM/VM udt. den 6. og 7. nov. kreds 43 Hvidovre      Alle resultaterne - Klik her...
  Så skete det igen igen – at skammelen til et DM/VM arrangement var besat af lutter Jabina hunde! Denne gang var dog noget ganske særligt, idet alle hundene placeret som nr. 1,2,3 og 4 var direkte efter vores gamle tæve Jabina Digthe. Tusind tak til de dygtige hundefører som på denne flotte måde satte en tyk tyk streg under at Jabina Dighte var en verdensklasse tæve – ikke bare som individ men også som avlstæve!

  Jabina Freddie med Vibeke Mølgård viste i overlegen stil at det ikke var nogen tilfældighed at de tidligere har vundet Danmarksmesterskabet i BHP 1, nu er vinder af 3 stk. DM/VM udtagelser, og for blot 14 dage side gjorde en rigtig flot figur ved VM – super flot gået – stort tillykke!

  Jabina Gustav med Lars Lentz viste at det ikke blot var en pose varm luft – og smart markedsføring – næ her var handling bag ordene! Det var ren verdensklasse gr. C – fortsætter denne imponerende udvikling er der grund til at tro at ekvipagen også internationalt kan gøre sig gældende! Stort tillykke med konkurrencens klart bedste gr. C og kvalifikation til DM 2011. Fik jeg nævnt at hunden lige er fyldt 20 måneder!? Og Kennel Jabina råder over 3 kuldsøstre.....

  Jabina Fanta med Peter G Mortensen, blev flot nr. 3. Et flot spor – super flot lydighed – og et gr. C med stort potentiale – gjorde at Peter nu forhåbentlig kan forfølge drømmen om en VM plads!

  Jabina Oscia og Carsten Brandt, viste igen igen at et super spor og et imponerende gr. C bare er noget de kan! En 4. plads og bedste spor sluttede de dette Danmarksmester Team året af med...

  Der var yderligere 4 Jabina hunde med i denne konkurrence – men denne gang var resultaterne nok ikke som HFérne havde håbet på – så bedre held næste gang!
   

 • Tillykke til:
  Kæmpe tillykke til Kirsten Nielsen med Jabina Fee for deres overbevisende sejr ved Sporhunde Danmarksmesterskabet hvor de som eneste ekvipage formåede at lave et flot fortrinlig begge dage og dermed blev en klar Danmarksmester. Kirsten og Jabina Fee har lavet mange andre top resultater og er blandt andet også udtaget til DKK FCI DM.

  Tillykke til Harriet Christiansen med Jabina Desmond som har fået HD status
  A, og 0 i albuer samt bestået kåringen i Dansk
  Politihundeforening, Bornholm.
  De opnåede 106,2 point ud af 110 mulige

   

 • Nyt fra hinsidan...

  Gerd-May Soli har med Jabina Utilla opnået følgende titler BH AD ScH1 SL1 IPO3 og kan dermed gå næste sæson i møde med store forhåbninger – alt det bedste herfra DK / John

  Maya stilte i IPO 3 og gjorde en flott prøve som endte opp med poengene 88-86-93. Dette tross regn og vind under hele prøven. Sporene kunne vi nesten svømmei!
  Lauritz debuterte i IPO 1 og endte på poengene 91-91-91. Gutten begynner endelig å bli voksen så nå blir det spennende tider framover! Vi planlegger avlskåring på han i november da han nå har alt han trenger for å gjennomføre dette, til og med en 1. premie på utstilling!
  Alt i alt gjorde våre Jabina hunder en flott figur i helgen, vedlagt er bilde av de to.
  Gratulerer med gode resultater på VM i helgen!
  Hilsen fra to stolte eiere Gerd-May og Siri
   

 • Tillykke til:
  Tom med Jabina Lauritz som har kvalificeret sig til SPH DM 30. sept. 2010

  Tillykke til Morten og Jabina Amigo som udover at være tjenestehund ved Fyns Politi også netop er blevet nr. 2 til Danmarksmesterskaberne i Politihundeforeningen.

  Tillykke til Carsten og Jabina Oscia som ved IPO Verdensmesterskaberne i Finland blev bedst placeret dansker på en flot 18. plads med 273 point (91-89-93).

  Tillykke til John og Jabina Yena som ved IPO Verdensmesterskaberne i Finland blev nr. 29 med 269 point (85-90-94).

  Tillykke til Robert med Jabina Dakka som blev en flot nr. 3 ved Tølløse Pokalen 2010 og dermed kvalificerede sig til DM 2011.

  Tillykke til John og Jabina Otta – kaldet Olga – som blev en flot nr. 2 ved Tølløse Pokalen 2010 og dermed kvalificerede sig til DM 2011.
   

 • Tillykke til:
  Imzedrifts Prima har bestået BHP 2 med 276 point – stort tillykke til fører Nellie Sørensen.

  Tillykke til Tom med Jabina Lauritz med de fine prøver og udstillingsresultater :-)

  Tillykke til Poul Dyrberg med Jabina Liga ligeledes med den rigtig flotte top SG BHP 3 prøve.

  Tillykke til Tony Gustafsson med den superflotte mentaltest og HD: A – ED: 0
   

 • Tillykke til:
  Christina Rønnebo har den 16. maj 2010 bestået sin og Jabina Olga`s første BHP 3 prøve med:
  A 88 B 82 C 90 = 260 Point – Stort tillykke!
  Samme dag bestod kuldsøsteren Jabina Otta også sin første BHP 3 prøve med:
  A 99 B 85 C 91 = 275 Point – dagen før bestod hun BHP 2 med A 98 B 89 C 93 = 280 point.
  HF: John Jabina.
  Philip Rosenberg og Jabina Nemo bestod den meget svære SPH 2 prøve med 91 point!
  Stort tillykke!
   

 • BHP 3 DM 2010
  Endnu et DM er veloverstået og arrangementet var flot og et DM værdigt – stor ros til kreds 81 og 54. Dommerpræstationerene ja, her er plads til forbedringer – i gr. B & C kan dommerne få et lille God mens spor dommeren får et Fortrinlig!
  Figuranter og sporlæggere leverede også et fortrinligt arbejde – tusind tak for det.

  Resultater:
  Danmarks bedste lydighed: Vibeke Mølgård med Jabina Freddie samlet en flot 3. plads.
  Danmarks bedste tæve: Jabina Yoga ført af Steen Petersen med en flot 4. plads.
  Danmarks bedste forsvarsarbejde: Leveret af Jabina Oscia ført af Carsten Brandt.

  Igen har vi flest hunde med til VM nemlig Jabina Freddie og Jabina Yena.

  Igen havde vi flest hunde kvalificeret til DM nemlig 9.

  3 af de 6 først placerede var Jabina hunde!

  Tusind tak til alle som har gjort ovenstående resultater muligt!

  Alle resultater - Klik her...
   

 • BHP3 DM/VM udt. d. 17.-18. april 2010 i kreds 4 Roskilde
  Stort tillykke til Nellie Sørensen med Jabina Boogie og Morten Mundt med Jabina Beasty som ved Weekendens DM/VM udtagelse blev udtaget til BHP 3 DM.

  Tillykke også til Carsten Brandt med Jabina Oscia som rendte med pokalen for bedste spor og bedste forsvarsarbejde.

  Jabina Yena blev en flot nummer 3 og topper nu Schæferhundeklubbens VM liste……

  Med 9 hunde kvalificeret til Schæferhundeklubbens DM er kennel Jabina igen den kennel der kan mønstre flest - Klik her...
   

 • DM/VM udtagelsen i kreds 35-Sydfyn
  Jabina Yena vandt den 10./11. april DM/VM udtagelsen i kreds35-Sydfyn med
  92-96-96 = 284 point
  Jabina Hirse blev ved samme udtagelse udtaget til DM 2010 – stort tillykke til hundefører Anne Dorthe Bryde Nielsen.
  Morten Mundt med Jabina Beasty og Heidi Nielsen med Jabina Becca – havde et par uheldig øvelser – Vi krydser fingre for det går bedre næste weekend i Roskilde.
   

 • Tillykke til:
  Jabina Yena vandt den 10./11. april DM/VM udtagelsen i kreds 35-Sydfyn med
  92-96-96 = 284 point
  Jabina Hirse blev ved samme udtagelse udtaget til DM 2010 – stort tillykke til hundefører Anne Dorthe Bryde Nielsen.
  Morten Mundt med Jabina Beasty og Heidi Nielsen med Jabina Becca – havde et par uheldig øvelser – Vi krydser fingre for det går bedre næste weekend i Roskilde.
   

 • Tillykke til:
  Jabina Olfert er for 2. år i træk blevet kredsmester i kreds 3- Ballerup med Henrik Egemose ved roret.

  Jabina Boogie blev i weekenden kåret i klasse 2 med Rosværdigt mod og kampdrift.
  Imzedrifts Prima blev ligeledes kåret i klasse 2 også med rosværdigt mod og kampdrift. Stor tak til Ejer og uddanner Nellie Sørensen.

  Jabina Yena blev en flot nr. 4 ved Danmarksmesterskabet i IPO 3 for alle racer, idet vi opnåede 282 point.
  Carsten Brandt med Jabina Oscia blev en flot nr. 5 i samme konkurrence med 280 point.
  Steen Pedersen blev med Jabina Yoga en flot nr. 15. med 268 fordelt med 94 i gr. A 84 i gr. B og 90 i gr. C
  Hans Rasmussen og Jabina Unic havde en blandet dag - Unic havde det helt sikkert skønt mens Hans ikke så ud til at være helt tilfreds... bedre held næste gang.

  Tillykke til:

  Nellie Sørensen med Jabina Boogie som fik deres BHP 3.
  Heidie Nielsen og Jabina Becca bestod ligeledes deres BHP 3
  Christina Rønnebo og Jabina Olga bestod deres BHP 2 - alle 3 ønskes rigtig stort tillykke med de opnåede prøver.

  Peter G. Mortensen har bestået sin BHP 1, og Nellie Sørensen har ligeledes bestået BHP 1 med vores kommende avlstæve Imzedrifts Prima.

  Vibeke Mølgaard & Jabina Freddie vandt igen en DM/VM udtagelse med de imponerende point 97 / 91 / 98 = 286
  John Jabina blev med Jabina Yena nr. 3 ved samme DM/VM udtagelse i Brønderslev med 285 point. Vi måtte desværre se os slået af en anden tæve, nemlig Asbis Carla som fik de imponerende point 95-97-94 - tillykke til Dennis!
  Tak til Kreds 54-Brønderslev for et fortrinligt arrangement og tak til de gode dommere og de fortrinlige figuranter.
   

 • Tillykke til Kirsten Nielsen med Jabina Fee som blev en flot nr. 3 ved DKK's FCI SPH 2 DM.

  Tillykke til Lea Angel med Jabina Pharao med den flotte 7. plads ved SPH DM
  Tillykke til Flemming med Jabina Hawk med den flotte 3. plads ved SPH DM
  Bedre held næste gang ønskes til Phillip og Jabina Nemo…

  Tillykke til Henrik Egemose med Jabina Olfert som bestod deres BHP 2 med 274 point og igen et fortrinligt gruppe C.

  Tillykke til Carsten Brand med Jabina Oscia som for anden gang bestod et VM i BHP 3 og fik dermed 2 VM point.

  Jabina Digthe blev igen bedst placeret tæve ved WUSV VM 2009 idet hun endte på en flot 12. plads.
  Læs uddrag af portrættet af verdens bedste tæve i www.dsh-spezial.de>>

  Jabina Yena fik igen bedste gr. C ved DM/VM udtagelsen i Greve - Spor.... - Taler vi ikke om!
   

 • Tillykke til:
  Steen Pedersen med Jabina Yoga, Robert Kahr med Jabina Dakka og John Jabina med Jabina Yoga kvalificerede sig ved Tølløse Pokalen til BHP 3 DM 2010.

  Bettina Filtenborg Barnkop med Jabina Galathea blev placeret som nr 7 og Jan Frederiksen med Jabina Sofus placerede sig som nr 15 ved Politihundeklubbens Danmarksmesterskab – stort tillykke til alle!

   

 • Stort tillykke til vores to figuranter som gjorde rent bord ved BHP 1 DM 2009:
  Martin Jørgensen med Jabina Maki blev en flot vinder med 287 point og bedste gruppe A & B.
  Morten Hansen med Degn`s Mille som blev en flot nr. 2 med 284 og bedste gruppe C.
  Det var i øvrigt 3. gang i træk at Kennel Jabina havde vinderhunden! Tusind tak til alle de dygtige hundeførere.
   

 • Tillykke til:
  Jabina Galathea vandt en udtagelse i patruljeklassen Tåstrup PH med 218 point af 230 mulige. Det var nok til en halv oprykning og det var også nok til en billet til DM 2009 d. 26-27. september i Ebeltoft – Stort tillykke.

  Carsten Brandt med Jabina Oscia og John Jabina med Jabina Digthe er netop vendt hjem fra et fint IPO VM – med gode holdkammerater – og ok resultater :-)
  Se resultaterne her: fci2009.com

  Jabina Olfert og Jabina Otta som begge modtog 1. præmie og Jabina Olga modtog 2. præmie ved DKK's int. udstilling.

  Jabina Beasty og Morten Mundt bestod BHP 2 med et rigtigt flot resultat – Tillykke!

  Gerd-may fra Norge med Jabina Utilla har netop bestået en flot IPO 2 prøve – Grattis!!
   

 • Sæson 2008/2009
  Den danske sæson er nu vel overstået og vi kan glæde os over, at vores avl har markeret sig stærkt i den forgangne sæson.

  Jabina Freddie er regerende Danmarksmester i BHP 1, vinder af en DM/VM udtagelse samt 2. reserve til BHP 3 VM holdet 2009.

  Jabina Oscia er regerende Danmarksmester i BHP 3, samt udtaget til både BHP 3 og IPO 3 VM holdene 2009.

  Jabina Oswald er regerende Finsk Mester i SPH, samt opnåede en flot 15. plads ved SPH VM 2009.

  Jabina Dax er regerende Finsk Politihundemester - efter de foregående år med placeringerne henholdsvis nr. 4, 2 og 3.

  Jabina Digthe er regerende Danmarksmester i IPO 3 og udtaget til BHP 3 og IPO 3 VM holdene 2009.

  Kennel Jabina havde 11 hunde kvalificeret til BHP 3 DM - og dermed flest! DM blev vundet af en Jabina hund.

  Kennel Jabina havde 5 hunde til BHP 1 DM – og dermed flest! DM blev vundet af en Jabina hund.

  Kennel Jabina havde 5 hunde til IPO DM – og dermed flest! DM blev vundet af en Jabina hund.

  Alle ovennævnte resultater er naturligvis kun kommet i hus ved hjælp af meget dygtige hundefører, samt deres trænings kammerater - så stor tak og ros til jer alle!
   

 • Tillykke til Poul Dyhrborg med Jabina Liga som har opnet en rigtig flot PH kåring.
   

 • Kæmpe tillykke til Carsten Brandt og Jabina Ossia som ved Schæferhundeklubbens Danmarksmesterskab opnåede de imponerende point 96-93-98 = 287 point og dermed tog titlen: Danmarksmester BHP 3 2009.
  Carsten og Ossia er nu sammen med John Jabina med Jabina Digthe udtaget til Verdensmesterskabet for Schæferhunde i Tyskland - Klik her...

  Stort tillykke til:
  Lars Ole Klejs med Jabina Bondo som blev en flot nr. 13.
  Robert Kahr med Jabina Dakka som blev en flot nr. 14.
  Kristen Michelsen med Jabina Yarus som blev en flot nr. 19.
  Vibeke Mølgård Nielsen med Jabina Freddie som blev en flot nr. 23.
  Anne Dorthe Bryde Nielsen med Jabina Hirse havde desværre en uheldig weekend da Hirse om søndagen blev syg, hvilket afspejler resultatet. God bedring!

  Med 11 kvalificerede hunde var Kennel Jabina igen den kennel med flest hunde ved Schæferhundeklubben for Danmark – BHP 3 Danmarksmesterskab.

  Vi kan nu bryste os af at have 2 hunde kvalificeret til Schæferhunde VM og 2 hunde til FCI VM.

  Tak til alle de dygtige hundeførere!
   

 • BHP 3 DM 2009     Alle resultater>>
  Kæmpe tillykke
  til Carsten Brandt og Jabina Ossia som ved Schæferhundeklubbens Danmarksmesterskab opnåede de imponerende point 96-93-98 = 287 point og dermed tog titlen: Danmarksmester BHP 3 2009.
  Carsten og Ossia er nu sammen med John Jabina med Jabina Digthe udtaget til Verdensmesterskabet for Schæferhunde i Tyskland - Klik her...

  Stort tillykke til:
  Lars Ole Klejs med Jabina Bondo som blev en flot nr. 13.
  Robert Kahr med Jabina Dakka som blev en flot nr. 14.
  Kristen Michelsen med Jabina Yarus som blev en flot nr. 19.
  Vibeke Mølgård Nielsen med Jabina Freddie som blev en flot nr. 23.
  Anne Dorthe Bryde Nielsen med Jabina Hirse havde desværre en uheldig weekend da Hirse om søndagen blev syg, hvilket afspejler resultatet. God bedring!

  Med 11 kvalificerede hunde var Kennel Jabina igen den kennel med flest hunde ved Schæferhundeklubben for Danmark – BHP 3 Danmarksmesterskab.

  Vi kan nu bryste os af at have 2 hunde kvalificeret til Schæferhunde VM og 2 hunde til FCI VM.

  Tak til alle de dygtige hundeførere!

   

 • IPO 1 DM 2009
  Tillykke til Morten Mundt med Jabina Beasty som blev en flot nr. 5, samt Heidi Nielsen med Jabina Becca som blev nr. 9.
   

 • Siebenländer Wettkampf 2009 Schweiz
  Ved denne stærke konkurrence blev en sønnen, Olly vom Dunklen Zwinge, efter vores Leika vom Dunklen Zwinger en flot nr. 3 >>
   

 • Tillykke til:
  Carsten Brandt med Jabina Ossia som med en flot 3. plads ved den endelige IPO VM udtagelse kvalificerede sig til IPO VM i Østrig til september.
  Moderen til Jabina Ossia – Jabina Digthe kvalificerede sig også til IPO VM i Østrig.

   

 • Kennel Jabina er igen førende med hensyn til antal kvalificerede til Schæferhundeklubben for Danmarks BHP 3 Danmarksmesterskab – hele 11 hunde fra vores kennel har opnået denne flotte præstation- I ønskes alle masser af held og lykke!

   

 • Tillykke til:
  Carsten Brandt som blev en flot nummer 3 ved DM/VM udtagelsen på Amager.
  Tina Virring som sammen med Jola fik pokalen for bedste spor 96 Point.
  Tillykke til Jabina Yena som lavede konkurrencens bedste / højeste gruppe C: 98 Point.

   

 • Tillykke til:
  Kæmpe tillykke til Vibeke Mølgård Nielsen med Jabina Freddie med 1. pladsen ved DM/VM udtagelsen i Herning.

  Også stort tillykke til Charlotte Petersen med Jabina Ludo som i første forsøg klarede DM kravet. Flot!

  Sidst men absolut ikke mindst stort tillykke til Thomas Madsen med Jabina Moulin som også klarede DM kravet.
   

 • Tillykke til:
  Dennis Andreasen og Jabina Keva som har bestået Politihundekåringen med 105 p. af 110 mulige.

  Bettina med Jabina Galathea som med 178,7 p. af 180 mulige nu kan kalde sig patruljehund.

  Raine Holm med Jabina Oswald som blev en smuk nr. 15 ved IPO Sporhunde VM.

  Robert Kahr med kvalifikationen til BHP 3 DM 2009 i første forsøg med 270 point.

  Dorthe Slejs Bryde Nielsen med Jabina Hirse som ligeledes kvalificerede sig
  til BHP 3 DM 2009.

  Vibeke Mølgård Nielsen med Jabina Freddie som viste at det ikke var nogen
  tilfældighed at de kvalificerede sig til BHP 3 DM 2009 ved udtagelsen i Løkken-Vrå - De gentog nemlig succesen i Skovbo- denne gang med 279 og 3 VM point.

  Kresten Michalsen med Jabina Yarus som igen igen kvalificerede en hund til
  DM.

  Jabina Yena som ligeledes kvalificerede sig til BHP 3 DM i først forsøg med
  279 point og 2 VM point..
  En rigtig god dag for Kennel Jabina da alle vore hunde kvalificerede sig til
  DM 2009!

   

 • Tillykke til:
  Vibeke Mølgård Nielsen med Jabina Freddie og Kristen Michelsen med Jabina Yarus, som begge har har kvalificeret sig til BHP 3 DM 2009.
  Niels Jørgen Nielsen med Jabina Tao må på den igen… J

  Også et stort tillykke til:
  Lea Angel med Jabina Pharao ( Anubis ) med de 94 point i SPH og dermed direkte kvalifikation til SPH DM 2009.

  Tillykke skal også lyde til Philip Rosenberg som fik 92 point i deres første SPH udtagelses-konkurrence.
   

 • Tillykke til:
  Tom Tomassen med Jabina Lauritz har bestået deres 2. Sporhundeprøve ( SPH ) med 94 point.
  Erik Warberg/Jabina Otta BHP1 A: 98, B: 91, C: 97, ialt 286 p.
  Susanne Kofoed/Jabina Pixie FP bestået
  Jens Gjættermann/Jabina Rosso FP bestået
   

 • Tillykke til:
  Jabina Freddy med Vibeke Mølgaard har bestået sin bhp 3 med 92-93-98 = 283 point og er dermed klar til forårets DM/VM udtagelser. Stort tillykke med den flotte prøve.
   

 • Tillykke til:
  Heidi Nielsen som fik kåret Jabina Becca i klasse 2 med dagens bedste Gr C....
  Også tillykke til ejerne af Jabina`s P-Kuld som alle har fået HD: A - AA: 0 - også dem fra Brasil, Norge og Sverige.
   

 • Jabina`s P-Kuld har alle fået HD: A - AA: 0 - også dem fra Brasil, Norge og Sverige.
   

 • Jabina AK Nyt
  Jabina Fritte BHP 1, HD/AA a-normal ( Jabina Digthe WUSV - Basko vom Haus Hellmann WUSV ) blev grundet fremragende gruppe C arbejde kåret i klasse 2. Tillykke til Lars Lenz og John Frederiksen for et super stykke udstillingsarbejde...:))
  Jabina Brise, BHP 1, HD/AA - A-normal ( Jabina Falco WUSV - Hajens Effi BHP 3 ) blev grundet sit smukke ydre og super gruppe C arbejde kåret i klasse 1. - Det viser at det kan betale sig at ringtræne.... tillykke til Christina Rønnebo.
  Jabina Pharao, også kaldet Anubis (WUSV Jabina Falco - Lucie v Herding Brook SchH 3 ) blev kåret i klasse 2 og dagen efter blev det til et SG i brugsklasse hanner - stort tillykke til Lea Angel.
   

 • 2008 Masters World Schutzhund Tournament

  Jabina Digthe og John tog en flot 2. plads ved 2008 Masters World Schutzhund Tournament>>   

   
   

   

  - Dorthe og Jabina Nova tilkæmpede sig en ligeså flot 7. plads - se alle resultaterne - Klik her...

   

   

   

   


   

 • WUSV VM 2008  Alle resultater>>
  Tillykke til Erik Fenger med Jabina Lexus og Dorthe Jabina med Jabina Nova som begge bestod deres prøver ved VM .
  Også stort tillykke til Claus Mouridsen med Satoris Micon som besatte en rigtig rigtig flot 4. plads.
  Tak for en rigtig hyggelig tur..
   

  WUSV 2008 - Dorte Jabina, John Jabina, Verdensmesteren Pedro-Luis Gutierrez og yderst til højre Carlos Rojas - manden bag Masters 2008.   

 • Tølløse Pokal 2008
  John Jabina med Dighte blev nr. 2 med 285 point ( 95-96-94 ) og kvalificerede sig dermed til DM 2009 - 5. gang Digthe kvalificere sig til DM.
  Digthes datter Jabina Occia blev en flot nr. 3 med 95-93-96 = 284 point. Stort tillykke til Carsten Brandt som vi forventer os meget af i den kommende sæson.
  Alle resultater>>
   

 • BHP 1 DM 2008
  Igen i år lykkedes det qua fremragende hundeførere Kennel Jabina at hjemtage pokalen for Danmarks Bedste BHP 1.
  Et kæmpe stort tillykke skal lyde til Vibeke Mølgaard med Jabina Freddie (WUSV nr. 3 Jabina Digthe - WUSV 2008 Basko vom Haus Hellmann) for den flotte og velfortjente sejr. Det var en ekvipage som virkelig forstod at fremfører et program - vi glæder os meget til at følge dette team ved fremtidige konkurrencer.

  Et stort tillykke skal også lyde til Tina Salomonsen med vores avlstæve Laguso Jola. Tina kom og hentede Jola i sommer da hun gerne ville have en schæferhund hjem og gå... At Tina og Jola så kommer så godt ud af det med hinanden, at de ud over den almindelige træningen også valgte at stille op til konkurrence - ja det er jo bare skønt. Stort tillykke med den flotte 3.plads. (Vi har flere tæver ..... hvis der skulle være andre som har lyst til at træne med en avlstæve…:))

  Robert Kahr som endte på den utaknemmelige 4. plads har bedt mig lade være med at låne flere hunde ud :)

  Jabina Dakka (WUSV nr. 6 Jabina Nova - Como v Ruhdamm) og Robert gjorde det rigtig fint til deres første konkurrence, - et flot spor efterfulgt af et driftigt stykke lydighedsarbejde og kronet med et seværdigt forsvarsarbejde, hvor man kunne se fulde og tørre greb i verdensklasse.... Flot.

  Lea Angel og Jabina Pharao (WUSV Jabina Falco - Lucie v Herding Brook) havde ikke deres bedste dag. På sporet mistede de en genstand og den 2. gik i tilstrækkelig - så kan det godt være svært at lave mere end starten af 80èrne... I lydighed var det egentlig en flot fremføring med meget må fejl i - men det er konkurrence og derfor blev resultatet også 89 point. I Forsvarsarbejdet var det ikke helt Pharao`s dag - i første forsøg blev havde Pharao svært ved at finde figuranten og dette samt ydre omstændigheder gjorde at Pharao ikke var helt oppe hvor han kan være... bedre held næste gang....:))

  Christina Rønnebo og Jabina Brise ( WUSV Jabina Falco - Hajen Effi ) havde heller ikke deres bedste dag. De startede ellers med et flot spor som blev belønnet med 92 point. I lydighed skete der desværre et par meget store fejl og med to øvelser som nærmest er helt væk, ja så er det svært at blande sig i toppen. En ulykke kommer sjældent alene og I forsvarsarbejdet havde Brise mere en almindeligt travlt, hvilket resulterede i at hun startede inden dommeren var klar!! Efter at være blevet kaldt til orden - fik Brise så lov til at vise sit værd og - startede da også gr. C med at vise en af konkurrencens flotteste standhals og bevogtning... - senere skete der så et par småfejl og disse samt den eksplosive start er dyrt, når man stiller i konkurrence.. bedre held næste gang...:)

  Desværre fik vi ikke set Niels Jørgen Nielsen og Jabina Tao (Aron Bracheler See - Lucie Herding Brook  idet Tao desværre få dag før konkurrencen kom til skade. En ekvipage som der ellers var stillet store forventninger til efter at de for få uger siden lavede en fortrinlig prøve - Go`bedring....!

  Konkurrencen i år viste efter min mening at der er rigtig mange gode driftige hunde på vej. Forhåbentlig har hundeførerne den fornødne tålmodighed til at uddanne deres hunde videre uden at det kommer til at gå ud over den frejdighed, som vi så hos mange af hundene... Held og lykke! Alle resultater>>
  John Jabina
   

 • Artchie Fuße des Brockens - bror til vores nye avlstæve Bijou v. Fuße des Brockens er kvalificeret til BSP 2008.
  Olly vom Dunklen Zwinger som er søn af vores avlstæve Leika vom dunklen Zwinger er kvalificeret til Bundessiegerprüfung i Baunatal - vi krydser fingrene - det samme gør vi for Lump vom Dunklen zwinger - Leika`s bror - selv om vores favorit til titlen er tæven Yanka v. Teufelsgrund.
   

 • DM/VM nyt
  Ved DM/VM udtagelsen Amager Cup 2007, blev John Jabina med Jabina Digthe vinder med 287 point og med 98 i gr. C og bedst i forsvarsarbejde, Kresten Michelsen med Jabina Eddy blev nr. 2 med 285 point - og Lars Chr Andersen med Jabina Yarus blev en flot nr. 5 og kvalificerede sig også til DM 2007. P.t. er 11 hunde fra vores kennel kvalificeret til DM2007. Stort tillykke til de dygtige hundefører med kvalifikationen.

  Se fotos af Jabina Dighte fra Amager Cup 2007 >>
   

 • Tillykke til Dorthe S Jensen som med Jabina Hirse har bestået BHP 1 med 282 point, og med Jabina Nille har bestået SPH 1 med 92 ( mistet genstand )  - også tillykke til Bo Bryde Nielsen som har bestået SPH 1 med Jabina Asco med 91 point.

  Jabina Brise og Christina Rønnebo fik en rigtig flot 2. plads ved Begynderturneringen - 1. pladsen gik til en BHP 3 DM-deltager....:))gik til en BHP 3 DM-deltager....:))

  Tillykke til Kenneth Haagen Chlemann med Jabina Yato - som ved DM/VM udtagelsen i Struer blev udtaget til DM i BHP 3 - Dermed er Kennel Jabina igen førende mht. antal hunde kvalificeret til BHP 3 DM. Jabina Dighte, Jabina Lexus, Jabina Nova, Jabina Ludo og Jabina Yato er nu alle kvalificeret.

  Jabina Oscia ( Jabina Digthe - Gringo Mohnwiese ) bestod sin BHP 3 den 9. marts 2008 i kreds 84 med 90-81-96= 267 point - tillykke Inge og Carsen Brandt.
  Jabina Brise bestod sin AB med 99-80= 179 point - tillykke Christina Rønnebo.
   

 • Tillykke til:
  Lars Lentz som med Jabina Uozo har bestået deres BHP 1,2 og 3 på bare 1 måned.
  Niels som med Jabina Felix har bestået deres BHP 1 med 98 i gr C.
  Peter M Larsen som med Jabina Ukita har bestået deres FP og Beg. B prøve..
  Henrik Egemose som med Jabina Olfert har bestået deres FP og Beg. B prøve.
  Claus med Jabina Gringo som har bestået deres Beg. B prøve.
  Heidi Nielsen med Jabina Becca som har bestået deres FP ( Færselsprøve )
  Robert Kahr med Jabina Dakka med bestået B prøve
  Rianne Askgaard med Jabina Vento med den flotte placering ved Hvidovre Open i Beg. B
   

 • 29.10.2007
  Tillykke til Erik Fenger som fik avlskåret Jabina Lexus i klasse 2.
   

 • 22.10.2007
  SPH DM 2007:
  Kennel Jabina var med 4 ud af 24 deltagne hunde - den kennel som var stærkest repræsenteret ved SPH DM .
  Det blev til en flot 4. plads til Kirsten Nielsen med Jabina Fee - kæmpe tillykke med det flotte resultat med så ung en hund.
  Et stort tillykke skal også lyde til:
  Nr. 9 Ole Tias Nielsen med Jabina Bronco
  Nr 13 Otto Arvad med Jabina Macho
  Nr 20 Flemming Larsen med Jabina Hawk
   

 • 17.10.2007
  Tillykke til Kirsten Nielsen med Jabina Fee som har bestået sin BHP 3 og er udtaget til SPH DM - Held og lykke ved DM!
   

 • 15.10.2007
  Steen pedersen med Jabina Yoga har bestået deres første BHP 3 prøve, Tillykke.
  Niels Jørgen Nielsen har med Jabina Tao bestået deres første BHP 1, tillykke.
  Ved sæsonens første DM/VM udtagelse i Tølløse blev John Jabina med Jabina Digthe nr. 2 med 96-92-97 = 285 p.
  Erik Fenger med Jabina Lexus fik på 3.pladsen også 285 fordelt på 95-94-96 - stort tillykke.
   

 • VM 2007 -
  - er nu lykkeligt overstået - med et super resultat!
  Efter sidste års VM i Randers – opstod der et naturligt tomrum for mig, da jeg besluttede at lægge Jabina Nova på hylden - idet hun nu var blevet placeret som verdens bedste tæve med en flot 6. plads - pointlighed med Jabina Querry på 5. pladsen. Læs mere >>

   

 • 25.09.2007
  Tillykke til:
  Lars Lentz som med Jabina Uozo har bestået deres BHP 1,2 og 3 på bare 1 måned.
  Niels som med Jabina Felix har bestået deres BHP 1 med 98 i gr C.
  Peter M Larsen som med Jabina Ukita har bestået deres FP og Beg. B prøve..
  Henrik Egemose som med Jabina Olfert har bestået deres FP og Beg. B prøve.
  Claus med Jabina Gringo som har bestået deres Beg. B prøve.
  Heidi Nielsen med Jabina Becca som har bestået deres FP ( Færselsprøve )
  Robert Kahr med Jabina Dakka med bestået B prøve
  Rianne Askgaard med Jabina Vento med den flotte placering ved Hvidovre Open i Beg. B
   

 • 17.09.2007
  Stort tillykke til Bente Christensen og Jabina Fax med den flotte sejr ved BHP 1 DM - flot gået af en flot kvinde på 70!!!!
  Tillykke til Carsten Brandt og Jabina Oscia med den flotte 10.plads trods det at meget gik galt..::)

  Irex v Dainbacher Schloss, SchH 3, FH,AK og Jabina Yalle, BHP 1, AK blev begge avlskåret i Greve den 16. sept. 2007
   

 • 30.08.2007 - Tillykke til:
  Thomas Madsen med Jabina Mulin( Jabina Zenta - Jabina Querry ) som har bestået deres BHP 1 med 92-98-100 = 290
  Lea Angel med Jabina Isis( kun 10 mrd gl.) ( Irex Dainbacher Schloss - Jabina Okava ) med Beg. B og flotte 91 point
  Carsten Brandt med Jabina Ossia ( Gringo Mohnwiese - Jabina Dighte ) som har bestået deres BHP 1 med 98-90-99 =287
  Lars Lentz med Jabina Ouzo ( Otto ) (Aron Bracheler See - Jabina Zenta ) med deres BHP 1 : 97-92-94 = 283
  Kurt Enghof med Jabina Ziff ( Ursa Rockland - Jabina Querry ) med flot bestået FP

   

 • 10.05.2007 - Tillykke til Flemming Larsen med Jabina Hawk med den flotte sejr ved SPH udtagelsen på Bornholm.
  Tillykke til Johnny Hansen med Jabina Legon med den flotte BHP 2 (100-86-95).
  Tillykke til Susse Albonico med Jabina Tinka med BHP 1 (86-95-99).
   

 • 28.04.2007 - A'la'coccio's Beirut er blevet kåret i kl. 1 - grundet kåringens bedste Gr C.
  Mayla v. Brabantsbloed er kåret i kl 2.
   

 • 16.04.2007 - A'la'coccio's Beirut og Mayla v. Brabantsbloed har bestået SchH 2.
   

 • 02.04.2007 - Ved DM/VM udtagelsen Amager Cup 2007, blev John Jabina med Jabina Digthe vinder med 287 point og med 98 i gr C og bedst i forsvarsarbejde, Kresten Michelsen med Jabina Eddy blev nr 2 med 285 point - og Lars Chr Andersen med Jabina Yarus blev en flot nr 5 og kvalificerede sig også til DM 2007. Pt er 11 hunde fra vores kennel kvalificeret til DM2007. Stort tillykke til de dygtige hundefører med kvalifikationen.
   

 • 18.03.2007 - Tillykke til Brian Nielsen med Jabina Ludo med deres 96/98/90 =284 p hvilket rakte til en flot 2. plads ved DM/VM udtagelsen i Aalborg.
  Lars Chr. Andersen med Jabina Yarus og Benny Christensen med Jabina Valco fik lidt mindre point og må på den igen, hvis vi skal se dem ved BHP 3 Danmarksmesterskabet i Silkeborg.
  Brian Jacobsen med Enigma havde desværre uheld på sporet men heldigvis for denne ekvipage - så har de allerede kvalificeret sig til DM 2007.
  Tillykke til Ole Andresen og Jabina Pantacci med PH kåringen og de 108,7 point den 17. marts 2007.
   

 • 03.01.2006 - Tillykke til Jabina Yarus og Lars Christian Andersen som bestod deres BHP 2 med 281 point, fordelt på: A 96, B 92 og C 93.
   

 • 28.12.2005 - Tillykke til Kenneth Hansen og Jabina Yato som har bestået sin BHP 1 med:
  A 90 B 93 C 92 i alt 275 point

   

 • 12.10.2005 - Lars Bo Jenen med Jabina Querry blev nr. 2 ved WUSV VM. Læs mere her >>

  Kurt Jensen med Jabina Fisther blev et af de mest seværdige og kampstærke par at beskue ved VM.

  John Jabina med Jabina Nova blev vinder af DM/VM udtagelsen i Herning med 294 point.
  Se alle resultaterne her >>

  Jan Rasmussen med Jabina Milan blev vinder af DM/VM udtagelsen i Brønderslev med 286 point. Se alle resultaterne her >>

 • 29.09.2005 - John Jabina med Jabina Nova fik oprejsning efter det katastrofale resultat i Holland - da de vandt DM/VM udtagelsen i Herning i week-enden med 99/99/96 = 294 årets højeste BHP 3 prøve ! Yderligere kvalificerede følgende hunde, fra kennelen, sig til DM : Thomas Rasmussen med Jabina Leonora, Dorte S Jensen med Jabina Nille, Brian Nielsen med Jabina Ludo , Per Thinggård med Jabina Eddy. Lolita jakobsen med Jabina Enikma havde lidt uheld i weekenden og ønskes bedre held næste gang.

  Ole Thias med Jabina Bronco har kvalificeret sig til SPH DM med 99 point - Tove Grove-Rasmussen og Jabina Diddi har ligeledes kvalificeret sig til SPH DM.

 • 19.09.2005 - Tillykke til Erik Fenger med Jabina Lexus (Kimbo Karthago - Jabina Zenta) og deres flotte 2. plads ved BHP 1 DM og 289 point.
  Også tillykke til Line og Jabina Jakel (Ursa Rockland - Iriac Ruhbachtal) som gjorde en flot og driftig figur med 274 point og sidst men absolut ikke mindst Thorsten Kleven med Jabina Xargo (kun 22 mrd. gl.) (Zidanne Leefdaalhof - Anka vom Ehrgeiz) som fik 259 point.

  Tillykke til Jan Rasmussen med Jabina Milan (Aron v Bracheler See - Ursa v Rockland) som vandt årets første DM-VM udtagelsei Brønderslev med 286 point.

  Jabina Nova og John havde en skidt Holland oplevelse : disket på spor og i forsvarsarbejde samt 92 i B - var hvad det blev til ved IPO 3 VM i Breda, Holland.

  60 % af det danske VM hold består af "Jabina " hunde... - Tillykke til Kurt Jensen med Jabina Fister, Lars Bo Jensen med Jabina Querry og John Jabina med Jabina Falco.

  Ved LG-Pokalkampf i Thüringen i Tyskland, placerede Jabina Nova sig på en samlet 3 plads, Jabina Falco på en 5. plads og Jabina Digthe på en 7. plads. - I holdtuneringen vand Herr Fritz Biehler og John Jabina !!! - Så ingen skal undre sig når jeg ved VM kører BMW i Limosine klassen - Det er en af de præmier jeg vandt ved denne konkurrence................................ ja, ja, rolig nu .... kun 2 x 1 uge i BMW X5 og 7`er serie kombi......

  Fila vom Grauen Teufel, (Eddy v Adelmannsfelder Land - Hanna vom Mutzbach) , bestod sin BHP 1 med 278 Point - Stor Tak til Hanne K Hansen, Horsens, for den flotte prøve....

 • 01.08.2005 - Tillykke til Lars og Jabina Yarus med deres BHP 1 prøve herunder med de 100 Point i gr. C…

 • 02.06.2005 - Tillykke til Niels-Henning og Jabina Zaga med de 287 i deres første BHP 1.

 • 09.05.2005 - NYT FRA BHP 3 DM 2005

  Opdræt fra Kennel Jabina besatte:
  2., 3., 4., 7., 19., 28., 33. og 35. pladsen.

  11 stk. afkom fra Kennel Jabina deltog - hvilken var det største antal fra en´ Kennel.

  Kennel Jabina har opdrættet yngste deltager : Jabina Leonora.

  Kennel Jabina har opdrættet og ejer DM`s bedste tæve: Jabina Digthe.

  Jabina Lewis var den hund som havde mest afkom med: 6 stk.

  Jabina Frigga var den tæve som havde flest afkom med 5 stk.

  Kennel Jabina takker alle hvalpekøbere, hundeførere og hjælpere, som har muliggjort ovenstående resultater!

  Resultater fra BHP 3 DM 2005 >>