Avlstæver

Avlshanner

Unghunde

Pensionister

In Memoriam


Planlagte kuld

Parringer

Hvalpe

Til salg


Resultater

Nyheder

Galleri


Front site


Profil

Tilladelser

Kontakt


Presse

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DM 2017 er nu vel overstået - og det med et meget overbevisende resultat.

Kreds 4 Roskilde viste endnu engang at vi ikke sidder på hænderne.. En masse frivillige brugte 2-4 dage på os brugstosser... Tusind tak for at I orker dette arbejde. En særlig tak til hjernen bag nemlig vores alle sammens formand Anne-Marie Mortensen, du er et organisationstalent - ja, det kan man faktisk godt være i din alder ;) - Du er et utroligt arbejdsjern af hjertet tak for din ihærdighed.

Vinderen Thomas Jørgensen med Jabina Liara, var der, som sædvanlig, fristes man til at sige, ikke nogen der kunne gøre noget ved.
En magtdemonstration som jeg ikke husker tidligere i dansk hundesport... Deltager i 3 konkurrencer og vinder dem alle... Det siger noget om klasse og om at være på når det gælder. Sidste år sluttede Thomas som nr. 16 i verden - i år er der håb om en forbedring - det vil fryde et opdrætter hjerte - også selv om det måtte gå ud over mig som deltager ;). Kæmpe stort tillykke til min gode træningskammerat Thomas - det er fuldt fortjent.

Hugo Hansen med Hesselballe Cico, kimede sig flot ind mellem Jabina Liara og Jabina Kiwi, med en super flot fremført hund. En hund som bliver spændende at følge de næste år. Stort tillykke.

Jabina Kiwi, viste sig fra sin bedre side og blev en flot nr. 3 ved DM.

Jabina Adax med Thomas Madsen, viste at man aldrig skal undervurdere en super professionel hundefører. En superflot 5. plads - stort tillykke.

Jabina Aura havde ikke en af sine bedste dage på sporet - men det til trods blev det til en flot 6. plads. Stor tak til Carsten Brandt for denne fantastiske tæve..

Jabina Anton og Martin Jørgensen, skal jeg som opdrætter huske at takke for de 3 flasker god rødvin, som det jo koster at tabe til en kuldsøster ;). Martin og Anton har gennem sæsonen brilleret med noget meget seværdigt hundearbejde - de kan kun blive uhyggelige i næste sæson. Stort tillykke med den flotte 8. plads.

Jabina Aica, alias Super Karla, smukt fremført at Mrs Lydighed Dorthe Stilling, blev placeret som en flot nr. 9. En rigtig flot ekvipage, som ved deres debut fik en fornem placering. Dejligt var det også at se den glæde det var for Dorthe, at deltage. Rart at kunne se på en hundefører at det ikke bare er en selvfølge, at komme til DM - næ det er et privilegium, som det gælder om at nyde og det gjorde Dorthe i fulde drag. Stort tillykke.

Ja, det var så 4 hunde fra Kennel Jabina´s A-kuld, alle placeret i top 10. Det er aldrig tidligere sket og jeg tvivler på at det kommer til at ske, at denne præstation vil blive overgået. Yderligere var en 5. hund fra kuldet kvalificeret til DM men deltog ikke.....

En flot placering som nr. 14 tilfaldt Peter M Larsen med Jabina Buster - Bemærkelsesværdigt at en dommer og en Landsformand, kan opnå så flot en placering - så har man simpelthen for meget tid i hverdagen ;) Stort tillykke.

Allan Petersen med Jabina Rumle, fik en hæderfuld 16. plads og viste at det ikke var nogen tilfældighed at de havde kvalificeret sig til DM 14 dage tidligere. Yderligere fik de pokalen for bedste yngste hund. Stort tillykke.

Steen Pedersen med Jabina Izaz, Jørgen Norre med Jabina Zygo, Lars Ole Klejs med Jabina Xon, Jytte Kurtzmann Olesen med Jabina Quincy J, Lars Engdahl med Jabina Raul og Hans Henrik Johansen med Jabina Dixon havde alle nogle uheld, der betød at DM ikke kunne bestås i weekenden. Pyt, det er jo bare en hundekonkurrence ;)

Her skal lyde en kæmpe tak til alle jer hundefører som dagligt kæmper med en Jabina hund - I har været med til at gøre det at opdrætte hunde til en fryd. Tænk I er en del af der blev slået ny rekord i Danmark:

Kennel Jabina kunne mønstre 16 hunde som var udtaget til dette års Danmarksmesterskab - de 14 blev fremført. 6 i top 10. 4 kuldsøskende i top 10. Nr. 1, 2, og 3 fra Danmarks VM-hold, samt 1. reserve er Jabina hunde, ja, jeg kunne sikkert blive ved, men det tillader min ydmyghed mig ikke ;)

Tusind tak til diverse trænings teams over det ganske land, for at I er med til at gøre ovenstående muligt.
Tak til min fodersponsor Olivers for dejlig mad og tøj.

Alle resultater - klik her...

Thomas Jørgensen med champange.

Thomas Jørgensen må en tur i søen.

Martin Jørgensen med Jabina Anton.

Jabina Aica og Dorthe Stilling.

Jabina Buster og Peter M Larsen.

 


 

 

 

 

Kontakt info: Tlf. 46 36 36 34 - Mobil : 40 74 36 34 - E-mail : kenneljabina@gmail.com