WUSV VM 2010
WUSV VM i Sevilla er nu (vel) overstået med et ok resultat.

Jabina Yena gik et af sine bedre lydighedsprogrammer og det var kun småfejl som dommeren trak for. Fri ved fod var i SG, sid fortrinlig, dæk i sg, stå i fortrinlig, store apport fortrinlig, flugtspring sg, stort klatrespring fortrinlig , fremsendelse fortrinlig, langtidsafdækning særdeles god i alt 95 point. Da 1. dag af VM var over, var hun da også den hund der havde scoret 2. højest i lydighed. Dommeren lagde stor vægt på at hundene arbejdede frejdigt og hurtigt. Han gik ikke op i petitesser – En rigtig god dommer.
Næste dag havde vi fri og kunne så øve os lidt i spor – hvilket senere skulle vise sig også var tiltrængt.
På 3. dagen skulle Yena så vise at hun er en af de bedre gruppe C (forsvarsarbejde) hunde, og hun levede til fulde op til sine tidligere resultater i denne disciplin - Klik her...
I runderingen burde hun være tættere på skærmene. Standhals og bevogtning var fortrinlig, i flugten fik hun lidt skævt fat, men havde til gengæld en fortrinlig bremseeffekt så den blev i særdeles god, overfaldet var fortrinligt, ryg transporten var i særdeles god og det lange arbejde var alt sammen i fortrinlig - så det udløste 97 point og altså kun slået af den fantastiske dressør Ronny v.d. Berghe, som på sidste dagen fik 98 point for sit forsvarsarbejde og samlet også blev en fortjent verdensmester.
Lørdag var det så afgang til sporet og på dette tidspunkt af verdensmesterskabet kunne vi med 96 point tage føringen – en rigtig dejlig følelse at have. Markerne så ikke ligeså svære ud, som dem vi havde trænet på, så titlen var altså inden for rækkevidde (troede jeg da:-). Den rene skinbarlige sandhed gik dog op for mig ca. 100 skridt ude af første langside, da Yena nøjes med at sætte næsen på genstanden og gå videre – lige der braste illusionen om en podieplads – dette fik mig til at råbe det knap så kønne F-ord – et ord som er ret internationalt og som dommeren i alle tilfælde forstod :-(  Yena derimod forstod det vist ikke – hun standsede sit søg og kiggede lidt forundret tilbage på mig, så jeg måtte give hende endnu en kommando til at søge videre. I 1. 2. og 3. knæk rodede hun lidt rundt inden hun tog sig rigtigt sammen og tog 4. knæk til fortrinlig. 2. og 3. genstand blev også påvist til fortrinlig… Point ???……. Det er ikke noget at nævne på en forside ……. Resultat blev at Yena fik det næst højeste point i forsvarsarbejde og det højeste af alle tæverne. I lydighed var der ingen tæver der slog Jabina Yena. Desværre blev det ikke som de 3 foregående gange jeg har stillet med tæver til et WUSV VM, at jeg trak af med verdensbedste tæve, denne gang måtte jeg se mig slået af en tysk tæve, som fulgte Yena i B – men slet slet ikke i C :-)
Yena er nu parret med Mike vom Weinbergblick– så hun får en stille og rolig efterårssæson. Tak til alle min træningskammerater og figuranter – uden jer var dette resultat ikke muligt! TAK!
Tak til alle de danskere der tog turen til Sevilla og supportede holdet. Dejligt at se jer :-)
Tak til min holdkammerater for en hyggelig tur – tak til klubben for super gode trænings faciliteter og ikke mindst for en dansk lokal guide som virkelig formåede at servicere holdet – tak Tina Våbengaard.
Stor stor ros for et super veltilrettelagt arrangement hvor alt fungerede - også gode parkerings-forhold. Fotos - Klik her...


BHP 3 DM 2010
Endnu et DM er veloverstået og arrangementet var flot og et DM værdigt – stor ros til kreds 81 og 54. Dommerpræstationerene ja, her er plads til forbedringer – i gr. B & C kan dommerne få et lille God mens spor dommeren får et Fortrinlig!
Figuranter og sporlæggere leverede også et fortrinligt arbejde – tusind tak for det.

Resultater:
Danmarks bedste lydighed: Vibeke Mølgård med Jabina Freddie samlet en flot 3. plads.
Danmarks bedste tæve: Jabina Yoga ført af Steen Petersen med en flot 4. plads.
Danmarks bedste forsvarsarbejde: Leveret af Jabina Oscia ført af Carsten Brandt.

Igen har vi flest hunde med til VM - nemlig Jabina Freddie og Jabina Yena.

Igen havde vi flest hunde kvalificeret til DM - nemlig 9.

3 af de 6 først placerede var Jabina hunde!

Tusind tak til alle som har gjort ovenstående resultater muligt!

Alle resultater - Klik her...
 


Resultater WUSV VM 2007 >>

Resultater WUSV VM 2008 >>


Heidi Nielsen fik kåret Jabina Becca i klasse 2 med dagens bedste Gr C....


DM/VM udt. kreds 15 Nakskov
Alle resultater>>
arsten Brandt viste at det ikke var nogen tilfældighed at han og Jabina Oscia blev nr 3 ved dm/vm udtagelsen i Tølløse - denne week-end var det så tæt på som det kunne blive - Carsten blev kun slået af Alan Brettschneider med Chade Nato - en meget flot 2. plads til Carsten.
På en flot 4.plads kom Erik Fenger med Jabina Lexus - de havde et par alvorlige smuttere i lydigheden som desværre betød at det denne gang ikke blev til en skammelplads.
Jabina Hirse og Jabina Fax undlader vi at skrive noget om - de er klar til en "ommer " til foråret...:))


Lars Lentz med Jabina Fritte som har bestået deres BHP 2 med 99-86-93 = 278 point.

Robert Kahr med Jabina Dakka bestod ligeledes deres BHP 2 med 97-81-85 = 263 point.


DM/VM udt. kreds 54 Brønderslev
Alle resultater>>
Johannes Stie vand i overlegen stil med 287 point.
Jabina Digthe og John Jabina blev nr. 2 med 91,95,95 = 281 point og indtager dermed en forløbig første plads på VM listen.
Jabina Bondo og Lars Ole Klejs blev en flot nr. 4 med 95,90,94 = 279 point og er dermed kvalificeret til DM - Stort tillykke!
Jabina Moulin havde desværre problemer med en større sø på 3. langside som sporlæggeren mente at det ville være en rigtig god ide at gå igennem - så sporet kunne kun blive til 83 point - dagens bedste lydighed med 95 og lidt problemer i gruppe C gjorde at ekvipagen endte med 87 i C og totalt 265 point. Bedre held næste gang til Thomas Madsen.

 


John Jabina med Jabina Digthe vandt i overbevisende stil IPO 3 DM 2008 med 98-95-99 =292 point.
Erik Fenger med Jabina Lexus blev en ligeså flot nr. 3 med 97-93-97 = 287 point.
Dorthe Jabina med Jabina Nova blev en flot nr. 7. og Carsten Brandt med Jabina Occia blev en ligeså flot nr 8.
De 4. bedste Schæferhunde ved IPO3 DM kom altså fra vores kennel - hvilket vi er meget stolte af.... tillykke til de dygtige hundefører.


Flemming Larsen med Jabina Hawk  fik en flot 7. plads ved SPH DM 2008 -  Kirsten Nielsen og Jabina Fee fik en flot 10. plads!


Raine Holm fra Finland og Jabina Oswald vandt den 20. okt.  det finske FCI Sporhunde-mesterskab med 93 / 96 = 189 p., den 14. sept. blev parret nr. 2 ved Sporhundemesterskabet i den finske schæferhundeklub med 98 / 98 = 196 p.


Tølløse Pokal 2008
John Jabina med Dighte blev nr. 2 med 285 point ( 95-96-94 ) og kvalificerede sig dermed til DM 2009 - 5. gang Digthe kvalificere sig til DM.
Digthes datter Jabina Occia blev en flot nr. 3 med 95-93-96 = 284 point. Stort tillykke til Carsten Brandt som vi forventer os meget af i den kommende sæson.


Digthe sønnen Jabina Odin deltog i week-enden ved Politihundeforeningens Danmarksmesterskab i Kriminalklassen og lavede her et super flot stykke forsvarsarbejde. Stort tillykke til Søren G Nielsen.
Jan B Frederiksen med Jabina Sofus deltog også i Politihundeforeningen Danmarksmesterskab i Patruljeklassen og fik en meget fin placering. Stort tillykke.


Lars Lentz har med Jabina Frille bestået BHP 1 med 97-92-90 = 279 p

Niels og Jabina Felix har bestået deres BHP 2.

Kirsten Nielsen har med Jabina Fee bestået SPH 1 i tre forskellige kredse, hos tre forskellige dommere med henholdsvis 96 ,95 og 95 point. Yderligere har denne ekvipage bestået SPH2 med 98 og 95 point - super flot!

Lea Angel blev en flot nr. 2 ved Hvidovre Open 2008 - Rianne Askgaard blev en ligeså flot nr. 4 ved samme arrangement.


Tina Salomonsen har med vores avlstæve Laguso Jola bestået BHP 1 med 97-84-98 = 279 point.

Niels Jørgen Nielsen med Jabina Tao har ligeledes bestået BHP 1 med 97-91-96 = 286 og stort tillykke og held & lykke ved BHP 1 DM!

Peter Larsen med Jabina Ukita og Heidi Nielsen med Jabina Becca har ligeledes begge bestået deres BHP 1 - Stort tillykke!

Vibeke Mølgaard med Jabina Freddie har den 13.8.2008 bestået deres første BHP 1 med:
100-95-99 - 294 p - så er de vist klar til BHP 1 DM...

Kirsten Nielsen bestod endnu engang SPH 1 - denne gang med 81 p.

Anne Dorthe Bryde Nielsen har med Jabina Hirse bestået BHP 2 med 279 point og Hirse er også blevet Avlskåret i Klasse 2 - naturligvis med rosværdigt mod og kampdrift!

Flemming Larsen med Jabina Hawk blev nr. 3 ved Bornholm Open i SPH.

Jabina Tarok og "Slagteren" har bestået deres BHP 1 og 2 med et godt resultat....

Lea Angel med Jabina Pharao har bestået deres BHP 1 og er klar til BHP 1 DM....:))


Kenneth Chlemann med Jabina Yato har bestået deres første BHP 3 med A 94 B 84 C 97 = 275, så de er klar, sammen med de 3 kuldsøskende, til at kæmpe om DM pladserne ved forårets DM/VM udtagelser.


Tillykke til Brian Nielsen med Jabina Ludo med deres 96/98/90 =284 p hvilket rakte til en flot 2. plads ved DM/VM udtagelsen i Aalborg.
Lars Chr. Andersen med Jabina Yarus og Benny Christensen med Jabina Valco fik lidt mindre point og må på den igen, hvis vi skal se dem ved BHP 3 Danmarksmesterskabet i Silkeborg.
Brian Jacobsen med Enigma havde desværre uheld på sporet men heldigvis for denne ekvipage - så har de allerede kvalificeret sig til DM 2007.


John Jabina blev med Jabina Digthe nr. 3 ved DM/VM udtagelsen i kreds 43-Hvidovre den 4. og 5. nov. 2006, samtidigt blev Digthes arbejde takseret som konkurrencens bedste Gr. C / forsvarsarbejde.
 
Yderligere blev Anne Dorthe Slejts Jensen med Jabina Nille nr. 6, Erik Fenger med Jabina Lexus nr. 7 og Bo Bryde Nielsen nr. 8 - alle 4 hunde er dermed kvalificeret til DM 2007 - Stort tillykke! Link til øvrige resultater - Klik her...

Lars Bo Jensen med Jabina Querry løb i dag den 5. nov. 2006 F3 på det grå skue på Fyn - tillykke.


Thomas Madsen med Jabina Ofir har bestået deres BHP 3 med 99/90/99 = 288 point Stort Tillykke...

Kristen Michelsen med Jabina Eddy blev en flot nr 4 med 97/92/96 = 285 point ved sæsonens første DM/VM udtagelse i Brønderslev - Stort Tillykke... 

Brian Jacobsen og Jabina Enikma blev nr 6 med 95/88/94 = 277 point og begge ekvipager er således kvalificeret til DM 2007 i Silkeborg - Stort Tillykke...


Benny Jensen med Jabina Valco har bestået sin BHP 2 med 98-94-94 = 286 - Stort tillykke!
Thomas Madsen med Jabina Ofir har bestået sin BHP 2 med 96-95-98= 289 - Stort tillykke!
Steen Pedersen med Jabina Yoga deltog ved BHP 1 DM og fik fortjent pokalen for bedste gr C.
Charlotte Laugesen med Jabina Yena deltog også ved BHP 1 DM og fik et meget smukt F i gr C.
Ole T Nielsen med Jabina Bronco har kvalificeret sig til SPH DM - Held og Lykke!
Kenneth med Jabina Yato har bestået deres BHP 2 med 98/97/90 = 285 Stort tillykke!


Johnny Hansen med Jabina Legon (Baghira & Falco) blev fortjent Danmarksmester i Begynder B - stort tillykke!. Lea Angel og Jabina Pharao (Lucey & Falco) fik en flot 7. plads.
Benny Jensen med Jabina Valco har bestået sin BHP 1 med 96-96-98 = 290 - Stort tillykke.
Charlotte Laugesen med Jabina Yena har bestået deres første BHP 1 med 92-74-94 = 260 - Flot.
Bo Bryde Nielsen med Jabina Asco har bestået deres BHP 3 med 98-92-96 = 286 point stort tillykke.
Steen Pedersen med Jabina Yoga har bestået deres BHP 1 med 87-82-88 = 257 - Flot.
Bruce Martin med Jabina Uncas har bestået deres Begyner B. Tillykke!


Kennel Jabina var igen i år dominerende ved Årets DM i BHP 3.
Vi er meget stolte af at kunne mønstre ikke mindre end 12 hunde ved årets DM - heraf var de 5 placeret blandt de 11 første!
Gladest er vi naturligvis fordi kennelen kunne mønstre
Danmarksmesteren: Jabina Querry samt Årets Bedste Tæve: Jabina Nille
Yderligere består det danske VM hold igen i år af 60 % "Jabina hunde" - nemlig: Lars Bo Jensen med Jabina Querry, Kurt Jensen med Jabina Fisther og John Jabina med Jabina Nova.
3 af de 5 bedst placeret tæver ved DM2006 er avlstæver i vores kennel.
En kæmpe tak til vores hundefører som igen gjorde deres bedste ved at vise at vores hunde besidder det rette stof når der gælder...
Se resultaterne her >>


DM/VM udtagelsen på Amager den 1. & 2. april 2006:
Erik Petersen og Jabina Falco fik en flot 3. plads og Thomas Rasmussen en flot 4. plads ved DM/VM udtagelsen på Amager.
Peter G. Mortensen forsøger stadig at få apporten fra Digthe, og Brian Jakobsen kommer stærkt igen ved næste DM/VM udtagelse i Esbjerg...


DM 2006:
Kennel Jabina har på nuværende tidspunkt vundet 50% af udtagelseskonkurrencerne og har 10 kvalificerede Jabina hunde til DM 2006 - Klik her >>

Danish National Championship 2006:
Kennel Jabina are proud to annouce that dogs from our Kennel has won 50% of the selectiontrials for Danish Championship 2006....and 10 of our dogs allready qualified for the Nationals
Read more  >>

Danishe Meisterschafte BHP3 2006:
Zwinger Jabina hat bis jetzt, 50% von die ausscheidungen für Danishe Meisterschafte gewonnen und 10 von uns gezüchtet hunde hat sie schon Qualificiert für dieses veranstaltung -
Bitte hier klicken >>


Tillykke til Tove Grove Rasmussen med Jabina Diddi som blev en flot nr 6 ved SPH DM. 
Tillykke til Bo Bryde Nielsen som med Jabina Asco fik deres BHP 1 med 98/96/96 = 290 point.
Tillykke med udtagelsen til DM 2006 til Kennth Atkin og Jabina Valder samt Brian Nielsen og Jabina Ludo.
Jabina Falco blev nr 4 ved BOSCH CUP 2005 og vandt samtidig pokalen for bedste gr. C.
 


Link VM-2006 kvalifikationspoint >>


Link BHP 3 DM 2005 >>