Jabina Lexus
AK, PH, BHP 3, HD A, AA: 0,


Ejer / Owner / Eigentümer: Erik Fenger, Holbæk, Tlf. 22336995 / 59436996

 

Video fra Arion Cup 2007 - gr. B og C >> (ca. 100 mb)

 

Almen beskrivelse:
Jabina Lexus er ud af et meget stærkt kuld hvor, Jabina Ludo og Leonora også har deltaget ved DM for BHP 3 og Jabina Ludwig har været tæt på da han ved DM udtagelsen i Esbjerg desværre ikke bestod sporet efter at han havde lavet 91 i b og 98 i C....
Lexus er til daglig tjenestehund i Politiet , dette har af og til gjort at det ikke har været helt nemt at kombinere denne indsats med det at være top konkurrencehund. Lexus er vel en af de mest kampstærke Kimbo sønner der findes - mange figuranter har haft deres besvær med at trænge ham ved diverse udtagelser. Lexus bider altid fuldt og fast , eneste indskrænkning, hvis det ellers kan kaldes det, er hans enorme pågåendehed og dominans over for figuranten. I lydighed er han hurtig, opmærksom og evig glad. På sporet er han en drøm, hvis man kan lide fart og energi forbundet med grundighed...Han fik da også pokalen for bedste spor ved DM 2007. Ved DM/VM udtagelsen i Tølløse 2007 blev han nr 3 med 285 point og er dermed igen kvalificeret til DM 2008.
Lexus`s almene væsen er frit og tilgængelig samt en masse energi.

 

Kåringsbeskrivelse:
Middelstor, middelkraftig han af særdeles god type.Udtryksfuldt hoved. lidt lyse øjne. Normal manke med knæk bag. Kort kryds. Veludfyldt krop. Overarmen ønskes længere og mere skråtliggende. Godt vinklet bag. Normal længde af underbrystet. Bløde håndrødder, udafdrejet albuer og løs front. Parallel bag. Regelmæssige bevægelser som ønskes længere og mere kraftfulde. Meget fin opførsel. M/K rosværdig. Slipper.

Særlige bemærkninger: En meget sød og omgængelig hund der skal roses for sin glæde i mod og kampdrift . Skal tilføres tæver med en korrekt front.

 

 

 

Forældre/
 Eltern/Parents

Bedsteforældre/
Groß-Eltern/Grandparents

Oldeforældre/
Urgroß-Eltern/Greatgrandparents

Kimbo von Karthago
FH1, FH2, IP3, SchH3
 

Theseus von Karthago
FH1, SchH3

Crok vom Erlenbusch

Zeta von Karthago

Flexie von Karthago
SchH3

Half vom Ruhbachtal

Anja vom Kerpener-Land

Jabina Zenta
SchH3 , IPO 3, ZB: SG
ViceSiegerin Dänisches Meisterschaft 2002
Wusv Weltmeisterschafts Teilnehmerin 2002

Daus vom Salztalblick
SchH3, ZB: G

Asko v Joufne Keyleff

Otti vom Salztalblick

Gitti vom Salztalblick
SchH3, ZB: G

Berry vom Gohfelderland

Bessy vom Hirschberger Tor